Acasă Politica Fritz lansează o provocare pentru Robu: o dezbatere a viziunilor

Fritz lansează o provocare pentru Robu: o dezbatere a viziunilor

1378
DISTRIBUIȚI

Dominic Fritz, candidatul USR PLUS la Primăria Timișoara, a fost prezent, joi seară, la Tele Europa Nova, unde a lansat o provocare pentru actualul primar și contracandidat, Nicole Robu. Prezentându-și în cadrul emisiunii la care a fost invitat programul electoral, „programul de guvernare locală” după cum l-a intitulat, Fritz a vorbit și despre cel al lui Robu. Într-un final, useristul a spus:

„Acest program este acum pe masă. L-am pus în fața timișorenilor, În același timp, domnul Robu a pus un program în fața timișorenilor. Cred că este momentul ca aceste două viziuni diferite să fie dezbătute, așa cum se cuvine într-o democrație matură. Este momentul să respectăm timișorenii și, într-o discuție civilizată, într-o dezbatere civilizată, să dezbatem aceste două viziuni diferite pentru Timișoara.

Aceasta este o invitație pentru domnul Robu, și o provocare, dacă vreți, pentru un exercițiu de respect pentru timișoreni. Nu poți veni în fața timișorenilor fără să prezinți ce vrei să faci, și nu să prezinți asta într-un cocon de laude și complimente, ci să prezinți confruntându-te cu o altă viziune competitivă. De aia, îl invit cu mare drag și mare așteptare pe domnul Robu la o dezbatere despre viziunile noastre, despre programul nostru. Cred că timișorenii merită să aibă această dezbatere”.

Înregistrarea cu momentul respectiv a fost postată și pe Facebook de Fritz. Acesta a mai adăugat: „Cred cu toată puterea că o confruntare de idei este un semn de respect pentru timișoreni, o dovadă că trăim într-o democrație matură și că Timișoara merită o astfel de dezbatere. Îmi e foarte, foarte greu să-mi imaginez că dl Robu va arăta atât de mare dispreț față de timișoreni și va refuza să-și susțină viziunea lui pentru viitorul orașului”.

Comentarii

comentarii