Acasă Actualitate Fuego i-a extaziat pe seniorii din Giarmata, la Balul pensionarilor 2019

Fuego i-a extaziat pe seniorii din Giarmata, la Balul pensionarilor 2019

640
DISTRIBUIȚI

Idolul seniorilor, Fuego, a făcut furori duminică, 3 noiembrie, de la ora 19.00, printre doamnele de vârsta a treia, într-un show strălucitor, plin de pasiune și emoție, la Giarmata, la Balul pensionarilor 2019.

Imediat ce a fost anunțat că va intra în scenă, doamnele și domnii s-au ridicat de la mese, iar când el a ajuns în ring, au sărit să îl strângă în brațe, să îl sărute și să facă poze cu el.

Printr-un gest bine gândit, Paul Surugiu, Fuego (foc), nici nu a urcat pe scenă, fiindcă ar fi impus o distanță între el și public, ci el a venit aproape de oameni, în marea sală, mizând pe prima reacție a spectatorilor. O mișcare exersată de-a lungul timpului, în sutele de spectacole.

Imediat, fiind copleșit de public, artistul s-a urcat pe un scaun pentru a fi văzut de toți și a început să cânte, înconjurat de mulțime.

Astfel, Fuego a făcut un show de zile mari la Giarmata, iar surpriza făcută pensionarilor de primarul Virgil Bunescu, cu sprijinul Consiliului Local Giarmata, a fost totală.

Oamenii au fost încântați atât de balul care a ajuns la a șaptea ediție, cât și de spectacolul ținut de Fuego, Elena Jurjescu, Vasile Conea, de Ansamblul Sînziene Bănățene, coordonat de Veronika Kretten și Maria Petchescu, unde și-au dat concursul mai mulți tineri artiști.

O atracție deosebită a fost și recitalul susținut de formația de tenori Brio Sonores. 

Dacă anul trecut au fost 320 seniori la eveniment, anul acesta la bal au participat aproape 400, din cei 540 de pensionari existenți în comună. Invitați speciali au fost Călin Dobra, șeful Consiliului Județean Timiș, și deputatul Eugen Dogaru, care i-au salutat pe seniori și le-au urat mulți ani fericiți.

Comentarii

comentarii