Acasă Actualitate Fum de grătare și dedicații lăutărești pentru ”doamna Flori de la Agil”...

Fum de grătare și dedicații lăutărești pentru ”doamna Flori de la Agil” și ”domnul primar”, printre clădiri care stau să se dărâmne, în Piața Traian – Video

510
DISTRIBUIȚI

Târgul de produse tradiționale din Piața Traian și evacuarea unor persoane din locuințele sociale ale primăriei au rămas singurele modificări aduse în „planul de revitalizare” al zonei. Clădirile au rămas degradate, pavajul neînlocuit, mizeria persistă, dar, mai nou, au început să sfârâie grătarele și să miroasă a mici.

"Pentru Doamna Flori de la Agil și pentru domnul primar Nicolae Robu"#TM2021 #MăcarRobuFaceCeva #DezvoltareÎnForță

Publicată de Cetățean în Timișoara. Pretențios. pe Luni, 25 noiembrie 2019

Noul șef de la Piețe, Ionuț Nasleu, este cel care a propus noile schimbări, la început de septembrie, iar de atunci organizează evenimente „foarte reușite, un început de punere în valoare a pieței”, după cum spune chiar Robu. Ideea a fost apreciată de unii, drept dovadă fiind filmările de la evenimentele organizate în piață, începute cu muzică populară, dar deviind spre dedicații.

„Pentru toți oamenii care ascultă muzică bună, ascultătorii noștri! Pentru doamna Flori, este foarte frumoasă, pentru doamna Flori de la Agil, pentru toți invitații, pentru toată lumea prezentă, mulțumim domnului primar, domnului primar mulțumim în primul rând. Pentru fratele meu, să-i dea Dumnezeu fericire!”, își arată recunoștința unul dintre interpreți.

Filmulețele cu petrecerile din Piața Traian apar din ce în ce mai des pe Facebook, reacția timișorenilor nelăsându-se mult așteptată. Aceștia consideră că de la muzică lăutărească la manele nu este decât un pas. Timișorenii par a se fi săturat de prietenii lui Ionuț Nasleu, cerând modificări serioase în piață, nu doar blamarea fostei administrații.

Comentarii

comentarii