Acasă Actualitate Fundația Regală Margareta a României organizează Concertul Regal Caritabil. Cum puteți participa?

Fundația Regală Margareta a României organizează Concertul Regal Caritabil. Cum puteți participa?

DISTRIBUIȚI

Fundația Regală Margareta a României continuă tradiția de a susține și promova cultura și talentul românesc și organizează a treisprezecea ediție a Concertului Regal Caritabil – marți, pe 25 octombrie, la Ateneul Român.

Seara de gală se va bucura de prezența Familiei Regale și de un public de peste 800 persoane, lideri din mediul de afaceri, personalități din lumea artei și culturii. În foaier, va fi expusă colecția de lucrări de artă vizuală a bursierilor Tinere Talente inspirată din preocupările și pasiunile membrilor Familiei Regale.

Fondurile strânse în urma concertului caritabil vor sprijini programul național Tinere Talente prin care Fundația Regală Margareta a României oferă burse, mentorat și promovare celor mai promițători tineri artiști cu posibilități financiare reduse.

Cei care vor să fie parte a acestei experiențe mai pot achiziționa bilete la spectacol de pe www.iabilet.ro. Pentru cei care nu vor putea participa fizic la eveniment, Concertul Regal Caritabil va fi transmis live, începând cu ora 19:15. Publicul de acasă se poate implica prin trimiterea unui SMS la 8864 cu textul ARTA, susținând astfel bursele pentru tinerii talentați ai României.

 

 

Comentarii

comentarii