Acasă Actualitate Fundația Timișoara 89 așteaptă un răspuns de la Primăria Timișoara, iar Nicolae...

Fundația Timișoara 89 așteaptă un răspuns de la Primăria Timișoara, iar Nicolae Robu pare a nu cunoaște activitatea instituției

1474
DISTRIBUIȚI

În ședința Consiliul Local Timișoara din 11 august, la final, consilierul Adrian Orza i-a atras atenția primarului Nicolae Robu că, pe rețelele de socializare, circulă tot mai multe postări la faptul că Fundația Timișoara 89 nu primește răspuns de la Primărie după ce au cerut un spațiu.

„La un moment dat s-a solicitat să se prezinte un raport de activitate și o fundamentare a solicitării pentru un patrimoniu de acea anvergură, un raport cu ce se face și de utilitate publică, acolo. Nu am urmărit personal – știți, nu e de resortul meu – dacă s-a venit cu un răspuns la acea solicitare, pentru că, evident, noi suntem așa cum e normal să fim, supuși la audit. Întotdeauna când se dă spre utilizare ceva din domeniul public, trebuie să se și justifice care a fost și utilitatea publică. Vom verifica…”, a spus Robu.

Petru Ilieșu, fondatorul Fundației Timișoara 89 i-a răspuns primarului pe Facebook: „Ca răspuns la întrebarea domnului Nicolae Robu asupra anvergurii Fundației Timișoara 89, postăm câteva documente asupra Centrului social al fundației, proiect pe jumătate finalizat (fără un leu primit în acest sens de la primărie ori de la bugetul de stat) și în continuă derulare. Asupra utilității publice a investiției și rolului nostru în dezvoltarea infrastructurii sociale zonale îi las pe alții să se pronunțe ca să nu ne lăudăm singuri. Nici să mai amintim de faptul că prin intermediul nostru au intrat din străinătate sume imense, donații care reflectă felul în care suntem apreciați pe plan internațional, chiar dacă «acasă» ne este cântărită cu exces de scrupulozitate utilitatea”.

Comentarii

comentarii