Acasă Eveniment Furt, parcări neregulamentare și comerț ilegal. Polițiștii locali din Timișoara au dat...

Furt, parcări neregulamentare și comerț ilegal. Polițiștii locali din Timișoara au dat peste 100 de amenzi în minivacanța de 1 Decembrie

DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali din Timișoara nu au avut prea mult timp liber în perioada minivacanței de 1 Decembrie. În zona centrală a Timișoarei au intervenit pentru a prinde un hoț, dar și pentru a amenda comercianții care vindeau diferite produse de sărbătoare fără autorizație. Tot în zona centrală, dar și în zona Pieței Flavia, au aplicat și autocolante pe mașinile parcate neregulamentar.

„Polițiștii locali au fost prezenți în stradă în perioada minivacanței de 1 Decembrie, patrulând pentru asigurarea ordinii și liniștii publice pe raza municipiului. În acest interval, au fost aplicate un număr de 103 procese verbale de constatare a contravenției, pentru diverse fapte, au fost aplicate un număr de 308 colante autovehiculelor depistate staționate neregulamentar și a fost constatată o infracțiune”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

În primă fază, pe 30 noiembrie și 1 decembrie, 21 de polițiști locali din cadrul Serviciului Rutier au participat, alături de polițiștii din cadrul Biroului Rutier al IPJ Timiș, la asigurarea măsurilor de ordine și fruidizare trafic pentru pregărirea și în timpul paradei organizate cu ocazia Zilei Naționale a României. În zilele de week-end, sâmbătă și duminică, polițiștii locali au acționat în zona Pieței Flavia – Aurora și în zona centrală a municipiului, unde au aplicat un număr de 168 colante autoadezive autovehiculelor care încurcau circulația pe străzile aferente sau erau staționate în zona pietonală.

În ceea ce privește ordinea publică, pe 30 noiembrie, în jurul orei 17.30, polițiștii locali au prins și predat Secției 1 un bărbat de 41 de ani, cu domiciliul în Timișoara, care ar fi furat o căciulă de la un comerciant al Târgului de Crăciun. Tot polițiștii locali au depistat, între 2 și 4 decembrie, zece persoane care comercializau fără autorizație baloane cu led, dar și bețe pentru Moș Nicolae sau parfumuri în zona Piața Victoriei, strada Alba Iulia, Iancu Văcărescu, Burebista colț cu Teiului. Aceștia au fost sancționați conform HCL 321/2001 cu amenzi între 150 și 250 lei, iar bunurile au fost ridicate în vederea confiscării.

Comentarii

comentarii