Acasă Eveniment Furtuna a făcut prăpăd în Timișoara și în mai multe localități din...

Furtuna a făcut prăpăd în Timișoara și în mai multe localități din Timiș

DISTRIBUIȚI

Furtuna din noaptea de miercuri spre joi a facut prapad, atat la Timisoara cat si in mai multe localitati din judet. A batut gheata, in unele cazuri cat oul de porumbel si chiar de dimensiuni mai mari, in conditii de ploaie torentiala si vant puternic. Furtuna extrem de puternică a smuls copaci și a avariat acoperișuri ale unor case și clădiri, ISU Timiș urmând să comunice intervențiile și pagubele înregistrate, în cursul dimineții de joi.

În mai multe zone din Timișoara și din județul Timiș rețelele electrice au cedat din cauza rafalelor violente de vânt și mii de oameni au rămas în beznă.

În sudul orașului, încă sunt străzi nealimentate cu energie electrică. Enel estimează că problemele vor fi remediate în cursul dimineții. În aceeași zonă, au fost avariate acoperisuri, iar strazi au fost inundate.

„Ca urmare a avertizărilor meteorologice COD PORTOCALIU de fenomene meteo periculoase, pompierii din cadrul Inspectoratului Pentru Situații de Urgență ,,Banat” al Județului Timiș au intervit pentru:

– *înlăturarea unui acoperiș desprins, pe strada Lacului în municipiul Timișoara.

– *degajarea unui copac căzut, pe strada Corbului, în Municipiul Timișoara”, a transmis ISU Timiș.

– *degajarea unui copac căzut, în localitatea Silagiu;

-*evacuarea apei dintr-o locuință inundată, în orașul Buziaș.

-* degajarea unui copac căzut pe un autoturism, pe strada Bujorilor, în Municipiul Timișoara.

Vântul a bătut şi cu 80 de kilometri la oră, noaptea trecută, în vestul ţării. În Lugoj, oamenii s-au baricadat în case şi s-au uitat cum ploaia torenţială şi rafalele puternice le fac prăpăd în gospodărie.

 

Comentarii

comentarii