Acasă Actualitate FutureSkilledProject sau cum se dezvoltă competențele? Răspunsul, joi, la Universitatea de Vest...

FutureSkilledProject sau cum se dezvoltă competențele? Răspunsul, joi, la Universitatea de Vest Timișoara

409
DISTRIBUIȚI

Joi 28 noiembrie 2019, în Aula Magna a UVT, va avea loc, în intervalul 9-13, ediția din 2019 a Conferinței #FutureSkilledProject, care va aduce împreună o serie de experți în domeniile lor de activitate, pentru a evidenția importanța competențelor viitorului.

Conferința își propune să dea răspunsuri la trei întrebări de agendă strategică:

Care sunt cele mai importante competențe? Cum se dezvoltă competențele? Cum se consolidează parteneriatul dintre educație și business?  

Acestea vor fi doar câteva dintre întrebările abordate de către specialiști din cercetare, educație, alături de oameni de succes din mediul de afaceri, cu toții implicați în comunitate și preocupați de o educație centrată pe formarea de competențe relevante pentru performanță, dezvoltare și well-being.

Participanți, lectori și antreprenori de succes din program:

Ovidiu Sandor (CEO, Mulberry Development). Andreea Jebelean (HR manager, TE Connectivity). Andrei C. Miu (Profesor, Universitatea Babeș-Bolyai). Razvan Ogircin – moderator (Managing partner, AIMS). Adina Bugescu – (Pre-Sales Manager, Prospero). Florin Costin Ciocan  (Ecosystem & Innovation Manager, Nokia). Ovidiu Megan (Conferențiar, Universitatea de Vest din Timișoara). Silvia Toth (Project manager, Asociația pentru Valori în Educație)

Detalii: https://www.futureskillsproject.ro/ Intrarea este liberă. Vă rugăm accesați link-ul a vă înscrie, în limita locurilor disponibile: https://www.futureskillsproject.ro/inregistrare/

Comentarii

comentarii