Acasă Sport Gabi Balint: “Cred în victoria cu Steaua, cred în jucătorii mei”

Gabi Balint: “Cred în victoria cu Steaua, cred în jucătorii mei”

DISTRIBUIȚI

FC Timişoara, favorită la casele de pariuri…
Gabi BalintChiar dacă Marian Iancu şi-a ameninţat deja jucătorii că nu vor mai vedea niciun ban dacă nu bat pe Steaua, la Timişoara este mult optimism înainte de partida cu bucureştenii. La toate casele de pariuri din România sau din lume, FC Timişoara este favorită în meciul cu Steaua. Pentru o victorie a trupei lui Balint, bookmakerii au fixat o cotă între 1,85 şi 1,95, iar cine mizează pe Steaua primeşte de 3,5 până la 3,9 ori suma pariată.

Balint versus Gigi Becali

Balint a spus, joi, că crede în victoria cu Steaua şi are încredere maximă în jucătorii săi. Steaua ar putea intra, vineri, de la ora 21, pe stadionul “Dan Păltinişanu” cu o echipă inedită.
Asta având în vedere declaraţiile lui Gigi Becali, care susţine că el va face primul 11 pentru meciul cu Timişoara.
“Steaua va veni să se bată până la sacrificiu, îi interesează să termine cât mai sus, să joace în Europa League. Dar eu cred în victoria cu Steaua, cred în jucătorii mei. Recunosc că am avut un moment în care m-am simţit foarte decepţionat, m-am supărat pentru că după meciul cu Dinamo, atunci când am mers la conferinţă, câţiva dintre fani m-au înjurat de mamă, iar mama mea a murit acum câţiva ani”, a spus Gabi Balint, antrenorul lui FC Timişoara.
Tehnicianul bănăţenilor a declarat că a fost decepţionat câteva zile după ce echipa lui a fost învinsă într-un meci cu cântec în faţa lui Dinamo, dar a hotărât că nu poate renunţa: “M-am gândit că trebuie să merg înainte orice s-ar întâmpla.
Nu voi renunţa la Timişoara”.
Balint are în continuare probleme de lot.
Dacă Alexa şi Artiom Karamian şi-au revenit şi pot juca titulari, Arman Karamian, Rusici şi Curtean vor lipsi aproape sigur de pe teren.

Comentarii

comentarii