Acasă Eveniment Gabriel, tânărul pompier din Buziaș, rănit în accidentul în care a murit...

Gabriel, tânărul pompier din Buziaș, rănit în accidentul în care a murit chitaristul trupei Quo Vadis, în stare critică. Are nevoie urgentă de sânge

1021
DISTRIBUIȚI

Gabriel Micliuc, subofiţer operativ în cadrul Staţiei de Pompieri Buziaş, se află într-o stare critică la Spitalul Judeţean Timişoara.

Sâmbătă, 4 decembrie, aflându-se în timpul liber, sergentul major Gabriel Micliuc, subofiţer operativ în cadrul Staţiei de Pompieri Buziaş, a fost implicat într-un grav accident rutier pe Calea Şagului din Timişoara.

În urma accidentului, maşina condusă de chitaristul trupei de blues-rock Quo Vadis, Laci Farkas, a intrat pe contrasens, acroşând autoturismul pompierului în vârstă de 22 de ani. Artistul a decedat pe loc, iar tânărul pompier a fost transportat la spital cu multiple traumatisme, unde a fost operat de urgenţă.

În prezent, Gabriel este internat în secţia de reanimare a Spitalului Judeţean Timişoara, fiind intubat şi are nevoie urgent de sânge. Colegii lui Gabriel Micliuc de la ISU Timiş au făcut un apel către timişorenii care doresc să doneze sânge.

„Din nefericire, personalul medical ne-a transmis că subofiţerul se află într-o stare critică, iar viaţa îi este în pericol. Rugăm toţi oamenii de bine care pot şi doresc să doneze sânge, să ne ajute să salvăm viaţa colegului nostru care este un tânăr foarte dedicat şi a intervenit de multe ori pentru salvarea altora. Cei care aleg să doneze sânge pentru tânărul pompier, sunt rugaţi să specifice la Centrul de Transfuzii că donează pentru Gabriel Gheorghe Micliuc, internat la Spitalul Judeţean Timişoara”, au transmis cei de la ISU Timiş.

Sursa: Adevarul.ro

Comentarii

comentarii