Acasă Actualitate Gafă online! O profesoară din vestul țării a uitat camera telefonului deschisă...

Gafă online! O profesoară din vestul țării a uitat camera telefonului deschisă și a fost văzută gătind în timpul şedinţei cu secretarul de stat din Ministerul Educaţiei

2133
DISTRIBUIȚI

O profesoară din Bihor a uitat să închidă camera telefonului mobil şi, în timpul unei conferinţe online cu secretarul de stat din Ministerul Educaţiei, le-a arătat tuturor cum găteşte.

Gafa unei profesoare din Bihor care a uitat camera telefonului deschisă. Sorin Ion, secretarul de stat din Ministerul Educaţiei, a organizat o conferinţă online pentru a-i convinge pe profesorii din Bihor să se vaccineze împotriva coronavirusului.

La şedinţa organizată de secretarul de stat în Ministerul Educaţiei au participat toţi directorii de şcoli şi dascălii din Bihor. O profesoară nu şi-a dat seama că nu a închis camera telefonului şi s-a apucat de gătit chiar în timpul conferinţei online, potrivit ebihoreanul.ro.

Şi-a sprijinit telefonul de o cutie de smântână şi s-a apucat de treabă. A curăţat legumele, a fumat o ţigară, iar apoi a ieşit puţin din bucătărie. Când a revenit, femeia şi-a dat seama de greşeală făcută şi a închis imediat camera.

Comentarii

comentarii