Acasă Actualitate Gala AETM. Elevii din Timiș își fac bilanțul

Gala AETM. Elevii din Timiș își fac bilanțul

DISTRIBUIȚI

Asociația Elevilor din Timiș (AETM), unica organizație non-guvernamentală de elevi din județ, organizează „Gala AETM” pentru a sărbători, împreună cu comunitatea timișeană, un an de activitate!

În urmă cu un an, un grup mic de elevi energici și creativi s-au hotărât să nu mai aștepte și să creeze ei un cadru deschis destinat elevilor din județul Timiș. Și-au dorit ca orice elev timișean care își dorește să se implice, care își dorește să facă o schimbare la nivel local sau care se confruntă cu o problemă în școală să aibă un loc în care să se simtă în siguranță și în care să se poată dezvolta.

~Am pornit puțini, dar eram dornici de a duce mesajul nostru cât mai departe și ne bucurăm să vedem că ceea ce AETM vrea să arate comunității a ajuns în inimile a peste 80 de elevi din toate colțurile județului, membrii AETM, și a comunității noastre din online. Ne dorim să reflectăm împreună la acest an frumos pentru AETM și să ne bucurăm alături de dumneavoastră de reușitele unei echipe implicate de elevi timișeni. Așadar, vă așteptăm în număr cât mai mare să vă alăturați nouă și să faceți parte din prima gală aniversară. Este momentul să aplaudăm elevii care își dedică viața implicării! ”, este mesajul AETM către elevii din Timiș.

Evenimentul va avea loc pe data de 21.01.2023, de la ora 14:00-17:00 la Universitatea de Vest din Timișoara, iar cei care își doresc să participe o pot face completând următorul formular: https://forms.gle/rbhpGqfKVn1xGLfd6.

 

 

 

Comentarii

comentarii