Acasă Actualitate Gala Elitelor Medicale! Clinica ATI din cadrul Spitalului Județean Timișoara a primit...

Gala Elitelor Medicale! Clinica ATI din cadrul Spitalului Județean Timișoara a primit trofeul pentru cea mai bună echipă spitalicească

DISTRIBUIȚI

La Gala Elitelor Medicale 2022, clinica ATI din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență ,,Pius Brinzeu” Timișoara, condusă de prof. univ.dr. Dorel Săndesc, a primit trofeul pentru cea mai bună echipă spitalicească.

”M-am bucurat ca în copilărie, când primeam un premiu, acea stare redată genial de Marin Preda-și apoi de Stere Gulea- în scena cu Nicolae Moromete… pentru că nevoia de recunoaștere există, se pare, în noi și nu are nimic cu egoismul, mândria sau ipocrizia. Sergiu Celibidache spunea că singura formă de obiectivare posibilă este de a mă regăsi/recunoaște în tine/în celalalt… și astfel, recunoașterea publică este obiectivarea luminoasă în eul colectiv… DAAAR: e foarte important să nu ne mândrim prea tare cu Recunoașterea și să nu o consideram o rasplată necesară, fără de care să ne simțim nedreptatiti!

Noi am primit trofeul pentru implicarea în modernizarea Clinicii dar și pentru numeroasele acțiuni de voluntariat, desfășurate în puținul nostru timp liber, în afara ,,fișei postului” și adresate oamenilor sărmani (zone izolate, azilul de noapte, cămine de bătrâni, inchisori, cartiere marginase…)- și știm cu toții câtă bucurie ne dăruiește această activitate, ce stare de bine aparte, ce ne-a indus o reală dependență… știm că răsplata este intrinsecă și nu avem nevoie de nicio altă plată!

Să rămânem la fel dragilor, animați de marea forță care este motivația interioară, să ne bucurăm ca niste copii de recunoaștere, să sperăm că și altii ne vor urma exemplul, dar să ne ferim cât putem de ispita slavei oamenilor! Anesthesia rocks!  Vă felicit, vă îmbrățișez și vă iubesc dragi coechipieri! ,,We make a beautiful team” (Matei 6:,,Asa că, atunci când faci MILOSTENIE, nu suna din trambita înaintea ta, cum fac ipocritii… ca sa fie slaviti de oameni”)”, este mesajul prof. Dorel Săndesc, șeful clinicii ATI, din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență ,,Pius Brinzeu” Timișoara.

 

 

Comentarii

comentarii