Acasă Actualitate „Gala ELLIS, 25 de ani de pasiune în modă”, la Arad

„Gala ELLIS, 25 de ani de pasiune în modă”, la Arad

DISTRIBUIȚI

În perioada 24 -25 noiembrie, la Colegiul Naţional „Moise Nicoară” din Arad va avea loc un eveniment marcant pentru brandul ELLIS: 25 de ani de activitate. „Visul pe care l-am avut s-a transformat în realitate. Am reuşit să fac fericite mii de femei prin rochiile pe care le-am creat pentru ele. În fiecare rochie am pus un strop din sufletul meu”, a declarat Eli Lăslean, creatoarea Casei de modă ELLIS.

Evenimentul aniversar va cuprinde „Gala ELLIS, 25 de ani de pasiune în modă”, care se va desfășura la Colegiul Naţional „Moise Nicoară”. A doua zi, sâmbătă, 25 noiembrie, în parteneriat cu Facultatea de Design a Universităţii „Aurel Vlaicu”, în incinta colegiului va fi organizat ELLIS FASHION OPEN DAY. „Aşa cum eu am învăţat să cos în atelierul de croitorie al acestui liceu, aşa doresc să fac cunoscute activităţile care se desfăşoară într-o casă de modă şi, de ce nu, să inspir tinerii să viseze la o carieră de succes în lumea modei. De aceea, vom organiza 5 ateliere cu activităţi lucrative care se desfăşoară într-o casă de modă, sperând să-i inspirăm şi pe alţi tineri”, a declarat Eli Lăslean. Conf. univ. dr. Codruţa Stoica, prorector al Universităţii „Aurel Vlaicu”, prof. univ. dr. Claudiu Ionescu, decan al Facultăţii de Design din cadrul aceleiaşi universităţi, Ioana Trînc, reprezentanta Romana Residence, Antonela Pantea, una dintre primele „ambasadoare” ELLIS şi  Lorelai Vasil, reprezentanta clientelor ELLIS sunt partenerii care vor fi alături de creatoarea Casei de modă ELLIS. „M-am străduit ca fiecare rochie să fie varianta ideală în care femeia se simte mai frumoasă. Au fost 25 de ani în care am căutat frumosul şi unde nu l-am găsit, l-am inventat”, a explicat Eli Lăslean.

De-a lungul timpului, Eli Lăslean a creat rochii pentru Angela Similea, Cristina Ţopescu, Alessandra Stoicescu, Mădălina Manole dar şi pentru multe dintre sportivele de elită ale României: Nadia Comăneci, Simona Amânar, Laura Badea, Simona Halep. În urmă cu doi ani, Eli Lăslean a devenit prima stilistă a primei doamne, Carmen Iohannis. „Eli Lăslean ne-a învăţat ce înseamnă atitudinea, să îţi urmezi visul şi să reuşeşti acolo unde eşti”, a declarat Antonela Pantea, una dintre primele „ambasadoare” ELLIS.

Comentarii

comentarii