Acasă Actualitate Gala Profesorului 2023, în Timiș. ” Votați-vă profesorul preferat…!”

Gala Profesorului 2023, în Timiș. ” Votați-vă profesorul preferat…!”

DISTRIBUIȚI

Cu prilejul Galei Profesorului 2023, Asociația Elevilor Timiș îi îndeamnă pe elevii din unitățile școlare să își voteze fiecare profesorul preferat.

“Avem bucuria să vă anunțăm că se apropie Gala Profesorilor, un eveniment deosebit dedicat lor, eroilor noștri din spatele catedrei! Este momentul să îi aducem în centrul atenției și să sărbătorim împreună munca lor remarcabilă în educație”, este mesajul AET.

Gala Profesorilor va fi o seară plină de emoție și recunoaștere, de aducere aminte de momentele frumoase și provocările pe care dascălii le-au înfruntat alături de elevi.

“Vom aplauda rezultatele impresionante obținute în sălile de clasă și în afara lor, iar ei vor fi răsplătiți cu multă admirație și respect pentru munca lor dedicată și pasiunea pe care o pun în formarea viitorului”, mai atenționează AET.

În cadrul Galei, profesorii vor avea ocazia să se întâlnească cu colegi din alte școli și să schimbe experiențe și idei inovatoare. De asemenea, vor fi acordate premii și distincții pentru performanțele remarcabile în diferite domenii pedagogice.

Ei sunt cei care construiesc viitorul, iar această gală este un mic tribut adus contribuției lor inestimabile.

Vă invităm să vă votați profesorul cel mai apreciat în link-ul de mai jos sau din bio! – îndeamnă Asociația Elevilor Timiș.

https://forms.gle/YNb9HNmK6iREijug6

 

 

Comentarii

comentarii