Acasă Cultura Gândul bun de sărbătoare – spectacol cu trei mari artiști ai Banatului:...

Gândul bun de sărbătoare – spectacol cu trei mari artiști ai Banatului: Andreea Voica, Liliana Laichici și Adrian Stanca

DISTRIBUIȚI

Primele urări de sărbători, primele gânduri bune, de liniște și speranță vin la finalul lunii noiembrie de la trei artiști apreciați și îndrăgiți în tot Banatul: Andreea Voica, Liliana Laichici și Adrian Stanca.

În organizarea Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș, „Gândul bun de sărbătoare” este un spectacol live, ce va fi transmis online, atât pe pagina de facebook a Ansamblului Profesionist Banatul, cât și pe pagina de facebook a Asociației ProDatina.

Evenimentul artistic va avea loc vineri, 27 noiembrie 2020, de la ora 19.

Vremurile pe care le trăim acum, măsurile impuse de autorități pentru a combate răspândirea îmbolnăvirilor cu coronavirus,  precum și necesitatea protejării  artiștilor fac ca, la acest spectacol, orchestra Ansamblului Profesionist Banatul să cânte într-o formulă de taraf, iar corpul de balet al Ansamblului să fie restrâns la un grup de dansatori.  Spectacolul va fi însă pe placul iubitorilor de folclor autentic, căci programul a fost ales și pregătit cu migală și pasiune. 

Instrumentiștii vor fi coordonați de dirijorul Sebastian Roșca, iar dansatorii – de cuplul de coregrafi Brândușa și Nicolae Stănescu.

Publicul ce va primi live gândul bun al artiștilor va avea, în timp real, posibilitatea de a transmite la rândul său mesaje, de a intra în dialog cu artiștii și cu organizatorii evenimentului, de a împărtăși urări și dorințe de sărbători cu cei toți cei din comunitatea formată  în jurul  Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș.

„Gândul bun de sărbători„ este un eveniment cultural finanțat de Consiliul Județean Timiș.

Comentarii

comentarii