Acasă Economic GarantiBank: românii cumpără cu cardul produsele din supermarket-uri, aparatură electrocasnică şi benzină

GarantiBank: românii cumpără cu cardul produsele din supermarket-uri, aparatură electrocasnică şi benzină

DISTRIBUIȚI

Conform statisticilor GarantiBank, românii utilizează cel mai frecvent cardurile de credit pentru cumpărăturile în supermarket, magazine de produse electrocasnice şi benzinării. Topul este întregit de cheltuielile în magazinele de bricolaj şi amenajare a casei şi cele de îmbrăcăminte.
În 2009, GarantiBank şi-a dublat numărul de carduri de credit Bonus Card, ajungând la peste 80.000, acesta fiind desemnat cel mai vândut card de credit din România în 2009 de către No-Cash, asociaţie independentă cu expertiză pe piaţa de carduri şi plăţi electronice.  Această creştere s-a datorat în principal numărului semnificativ şi diversităţii campaniilor desfăşurate pe parcursul anului, care au oferit discount-uri atractive, posibilitatea de a achita cumpărăturile în rate fără dobândă sau comisioane, precum şi bonusuri mai mari.
Pentru 2010, GarantiBank are în plan atingerea unei performante similare pentru Bonus Card, urmărind să ajungă la un număr de peste 150.000 carduri. În acelaşi timp, banca are în plan creşterea numărului de magazine partenere Bonus Card din întreaga ţară de la 3.200 în prezent la peste 5.000 până la sfârşitul anului, în conformitate cu topul preferinţelor clienţilor de carduri.
 

Comentarii

comentarii