Acasă Actualitate Gauss Timişoara promovează oraşul la întâlnirea Grupului de lucru NATO pe teme...

Gauss Timişoara promovează oraşul la întâlnirea Grupului de lucru NATO pe teme de audiovizual militar

492
DISTRIBUIȚI

Din dorinţa de a promova valorile timişorene, compania Gauss Timişoara este implicată într-un amplu program de promovare a oraşului. La 17 ani de la înfiinţare, Gauss este cea mai mare companie din România în domeniul lucrărilor de topografie, geodezie, cadastru şi GIS şi una dintre cele mai importante din Europa. Pentru cei de la Gauss contează cel mai mult faptul că au reuşit acest lucru din Timişoara.
„Am hotărât să ne implicăm activ în promovarea oraşului, pentru că merită promovat”, ne-a declarat Cristian Grădinaru, director general al companiei. „Ne-am implicat atât în promovarea şi sponsorizarea unor eveniment sportive şi culturale cât şi în promovarea oraşului prin toate acţiunile noastre”, adaugă Grădinaru. De anul acesta Gauss este sponsorul principal al echipei de handbal masculin Politehnica Timişoara. Compania are o îndelungată colaborare cu Filarmonica din Timişoara, fiind unul dintre susţinătorii instituţiei şi a evenimentelor culturale din Timişoara. De asemenea, din 2008, Gauss este unul dintre sponsorii principali ai Galei Uniter. „În 2008 am decis să devenim sponsori ai Uniter, după ce unii dintre susţinătorii galei au decis să-şi anuleze finanţarea. La început am fost priviţi cu uimire. Toţi se întrebau cine este SRL-ul din Timişoara şi ce caută el la Gala Uniter. Noi am vrut doar să promovăm Timişoara,” spune Grădinaru.
Timişorenii de la Gauss sunt acum implicaţi într-un alt eveniment major pentru România. Săptămâna viitoare, se va desfăşura la Palatul Mogoşoaia din Bucureşti o întâlnirii Grupului de lucru NATO pe teme de audiovizual militar. Prin intermediul companiei Gauss, în una dintre serile evenimentului, oficialii NATO vor asculta Filarmonica Banatul din Timişoara. „I-am avut ca invitaţi la Timişoara pe câţiva oficiali NATO ce participă la evenimentul de la Bucureşti. Am fost surprinşi de cât de puţine ştiau despre oraşul nostru şi de imaginea negativă pe care o aveau despre România. Aşa că le-am organizat un tur la oraşului, pornind de la locurile memorabile în care a pornit Revoluţia de la Timişoara, i-am dus la un concert susţinut de Filarmonică şi la o degustare de vinuri la vinoteca Savoya. Au fost impresionaţi. Am decis să continuăm să ne promovăm oraşul şi la întâlnirea Grupului de lucru de la Bucureşti. Fiecare participant la întâlnire va primi CD-uri cu prezentarea Timişoarei, a Filarmonicii şi a cramelor de la Recaş. De asemenea, vom organiza un concert al Filarmonicii”, ne-a declarat Cristian Grădinaru.

Comentarii

comentarii