Acasă Economic GECAD ePayment susţine ecomTIM, primul eveniment regional de comerţ electronic

GECAD ePayment susţine ecomTIM, primul eveniment regional de comerţ electronic

447
DISTRIBUIȚI

GECAD ePayment International, lider pe piaţa românească a sistemelor de plăţi online, devine principalul partener al ecomTIM, prima conferinţa regională de e-commerce din România. Evenimentul, organizat în intervalul 9-10 februarie 2011 la Timişoara, reuneşte unii dintre cei mai buni specialişti din online. Odată cu noul parteneriat, lista vorbitorilor de la ecomTIM se extinde cu Daniel Nicolescu, CEO GECAD ePayment, care va vorbi participanţilor despre una dintre campaniile realizate de ePayment împreună cu unul dintre partenerii săi, în decembrie 2010, prezentând rezultatele înregistrate de magazinele online în urma promoţiei oferite. Daniel Nicolescu are peste 15 ani de experienţă în industria IT&C. A început să lucreze în cadrul grupului GECAD din 2002, iar anul trecut a devenit CEO al ePayment, continuând dezvoltarea şi extinderea soluţiei de plată online. În cea de-a doua zi a evenimentului, Daniel Nicolescu şi Mihai Manoliu, director de vânzări al GECAD ePayment, vor susţine un workshop în care vor arăta care este impactul plăţii online cu cardul asupra ratei de conversie a magazinului online.
Portofoliul de vorbitori care vor fi prezenţi la ecomTIM este completat de specialişti precum Dan Bulucea (Google România), Marius Ghenea (Asociaţia Română a Magazinelor Online), Cem Tunakan (Groupon România), Cristian Manafu (Prodigy PR), Doru Panaitescu (consultant&trainer online), Dorin Boerescu (2Parale), Alin Popescu (Avocatnet) şi Bogdan Manolea (legi-internet.ro). În cadrul acestui parteneriat, pentru primele 10 magazine care decid să-şi extindă oferta prin acceptarea de plăţi online, GECAD ePayment va oferi un pachet promoţional cu un discount de 100% la taxa de setup. Totodată, magazinele online din portofoliul GECAD ePayment care doresc să participe la ecomTIM vor beneficia de o reducere de 10% din costul de înscriere la eveniment. Organizat de 2Parale, cea mai mare reţea de afiliere din România, ecomTIM este structurat în două zile de noutăţi, sugestii şi idei de dezvoltare a afacerilor online. Prima zi este dedicată conferinţelor despre fenomenul e-commerce în România, iar cea de-a doua zi cuprinde două sesiuni de workshop-uri, desfăşurate în paralel, adresate oamenilor de afaceri şi marketer-ilor.
GECAD ePayment International este furnizor de solutii eCommerce integrate, lider pe piaţa românească a sistemelor de plăţi online. Compania dezvoltă soluţia proprietară ePayment®, dedicată exclusiv companiilor care deţin sau doresc să îşi deschidă o afacere online în România. În prezent, GECAD ePayment este prezent pe piaţa locală cu ePayment, soluţie integrată de comerţ electronic dedicată magazinelor online româneşti, precum şi cu ePayment Microplati, soluţie dedicată magazinelor care oferă produse şi servicii cu preţ redus, cu plata prin SMS. Mai multe detalii despre eveniment, vorbitori, sponsori şi subiectele discutate sunt disponibile la adresa www.ecomtim.ro.
 

Comentarii

comentarii