Acasă Economic Generali Asigurări lansează o nouă ofertă pentru copii şi părinţi

Generali Asigurări lansează o nouă ofertă pentru copii şi părinţi

530
DISTRIBUIȚI

Începând cu 21 septembrie, Generali Asigurări a iniţiat o acţiune de promovare a asigurărilor pentru copii. În acest sens a lansat o ofertă avantajoasă pentru părinţi: la încheierea unui plan de finanţare şi economii pentru educaţia copilului, de tip MAJORAT, părinţii primesc şi 50% reducere la asigurarea de sănătate a acestuia – Focus Plus.
„Copiii reprezintă o preocupare permanentă pentru părinţi, iar grija pentru siguranţa generaţiei de mâine ar trebui să se afle pe primul loc între priorităţile românilor. Prin această ofertă le facilităm părinţilor accesul la un plan extins de protecţie şi educaţie a copiilor, de care aceştia au nevoie: dezvoltare şi sănătate”, susţine Ovidiu Racoveanu, director Asigurări de viaţă, Generali Asigurări. „Mai mult, asigurarea de sănătate devine o soluţie necesară, în condiţiile în care sistemul public de asigurări de sănătate are în permanenţă deficienţe în acoperirea celor mai elementare tratamente medicale”, subliniază Racoveanu.
MAJORAT este poliţa de finanţare şi asigurare flexibilă pentru siguranţa financiară a copilului după împlinirea vârstei de 18 ani, iar asigurarea de sănătate oferă protecţie în caz de accident sau îmbolnăvire.
„Într-un context economic nesigur, preocuparea părinţilor faţă de viitorul copiilor creşte exponenţial. De aceea, siguranţa financiară si educaţia copiilor lor devin prioritare. În perioada ofertei, părintele are opţiunea de a alege între două pachete Majorat: Protect şi Dinamic, ambele beneficiind de clauze suplimentare incluse. Pachetele MAJORAT oferă părinţilor linişte şi siguranţă, iar copiilor le asigură şansa de a studia la universităţi de prestigiu, posibilitatea achiziţionării unei locuinţe în momentul în care încep viaţa pe cont propriu sau sprijinul financiar necesar întemeierii unei familii”, a mai adăugat Ovidiu Racoveanu.
Pentru accesarea poliţei MAJORAT este necesar ca vârsta copilului să fie mai mică de 13 ani în momentul încheierii contractului, iar părintele sau tutorele legal nu trebuie să fie mai vârstnic de 65 de ani la încheierea contractului. MAJORAT asigură protejarea capitalului împotriva devalorizării, prin majorarea sumei asigurate cu coeficientul de inflaţie. În cazul în care părintele încetează din viaţă, înainte de încheierea contractului, Generali Asigurări preia plata primelor până la sfârşitul contractului, oferind astfel garanţia investiţiei. Poliţa asigură flexibilitate în deciziile părintelui, suma asigurată plus participarea la câştig putând fi plătite eşalonat, sub formă de rentă de studii sau integral la majorat sau la orice vârstă cuprinsă între 18 şi 25 de ani. Focus Plus, poliţa de sănătate pentru copii, la care se oferă reducere de 50% dacă este achiziţionată împreună cu poliţa Majorat, asigură protecţie în caz de accident şi îmbolnăvire – îngrijiri medicale, spitalizare, intervenţii chirurgicale etc.
Avantajele asigurării constau în faptul că asiguratul poate beneficia de îngrijiri medicale în orice spital, iar acoperirile sunt valabile pentru evenimentele petrecute în întreaga lume. Indemnizaţiile nu sunt plătite spitalului, ci direct Asiguratului. De asemenea, în caz de spitalizare, pentru primele 14 zile se oferă dublul indemnizaţiei de spitalizare, faţă de restul perioadei. Această poliţă de sănătate este utilă atât copiilor, cât şi părinţilor sau altor membri ai familiei.

Comentarii

comentarii