Acasă Actualitate Germania ia în calcul prelungirea restricţiilor împotriva coronavirusului până în primăvara anului...

Germania ia în calcul prelungirea restricţiilor împotriva coronavirusului până în primăvara anului viitor

405
DISTRIBUIȚI
polizei

Măsurile de blocare parţială a Germaniei ar putea fi prelungite până la începutul primăverii viitoare, potrivit autorităţilor locale. Decizia poată fi luată în cazul în care nu se observă o descreştere a cazurilor de coronavirus.

Germania ar putea să îşi prelungească restricţiile împotriva coronavirusului. Anunţul a venit din partea ministrului Economiei Peter Altmaier. Mai exact, măsurile ar putea rămâne în vigoare până la începutul primăverii, notează mediafax.ro, citând surse Reuters.

“Măsurile de blocare parţială a Germaniei ar putea fi prelungite până la începutul primăverii, dacă numărul infectărilor nu va putea fi controlat. Avem trei, patru luni lungi de iarnă înaintea noastră. Este posibil ca restricţiile să rămână în vigoare în primele luni ale anului 2021”, a declarat ministrul Economiei Peter Altmaier.

Autorităţile au impus mai multe restricţii la începutul lunii noiembrie, precum închiderea barurilor şi a restaurantelor, dar şcolile şi magazinele au fost lăsate deschise.

Germania a înregistrat vineri 21.695 de cazuri noi de coronavirus, bilanţul de la începutul pandemiei fiind de 1.028.089 de infectări.

Comentarii

comentarii