Acasă Actualitate Gest caritabil al Jandarmeriei Lugoj, pentru animalele fără stăpân

Gest caritabil al Jandarmeriei Lugoj, pentru animalele fără stăpân

DISTRIBUIȚI

Gest caritabil de mare admirației al Jandarmeriei Lugoj, pentru cele 130 de animale fără stăpân, care se află în grija asociației Luptând Salvăm o Viață!

“Vreau să mulțumesc din suflet Jandarmeriei Lugoj ! Jandarmii au venit încărcați cu baloți de paie, hrană și au petrecut câteva momente alături de cățelușii noștrii !  Sărbători fericite oameni faini ! Și tu ne poți sprijini! Suntem la început de drum și avem nevoie de fiecare ajutor și sprijin  fie el cât de mic. Așadar dacă dorești să fi alături de noi și sufletele salvate redirecționează cei 3,5% din impozitul pe profit!”, îndeamnă asociația.

Totuși, datorită prietenilor și a tuturor oamenilor minunați, asociația a reușit să treacă mai ușor peste toate greutățile pe care le-a întâmpinat, în acest an, începând de la cazurile grave, sterilizări , hrană și fiecare suflet salvat!

“Vom încerca sa mai achităm o parte din datoriile acumulate la cabinetele veterinare, ceea ce înseamnă ca vom rămâne pe zero cu bănuții pentru hrană !  Nu mai pot amâna nici datoriile acumulate pentru ca asta ar însemna că din ianuarie să nu mai pot ajuta nici un caz în nevoie !  Marți este ziua când vom merge după hrana la Timișoara și ne punem speranța din nou în voi dragi prieteni, să putem asigura următorul palet de hrană, altfel nu știu cum ne vom descurca și cu ce vom hrăni toți “copilașii” care depind de noi în fiecare zi! Puțin cu puțin se adună și fiecare distribuire contează enorm de mult !

Asociația Luptând Salvăm O Viață RO97RNCB0252168556740001

 Mulțumim!”, este mesajul reprezentanților asociației.

Comentarii

comentarii