Acasă Actualitate Gest de respect și civilizație! “Mulțumesc Carrefour de la Shopping City Timișoara...

Gest de respect și civilizație! “Mulțumesc Carrefour de la Shopping City Timișoara că mi-am recuperat portmoneul cu bani!”

DISTRIBUIȚI

O profesoară din Timișoara, I.C., în vârstă de 52 de ani, a trecut printr-o experiență unică în viață, dar care a marcat-o în sens pozitiv, duminică 17  aprilie 2022.

 
De aceea doamna profesoară ne-a contactat la redacție pentru a face publică superpățania și a-și arăta respectul și mulțumirea față de conducerea Carrefour de la Shopping City Timișoara, din calea Șagului nr. 100.
 
Vineri, 15 aprilie, pe la ora 11.00, doamna profesoară a mers la cumpărături la Carrefour, din cadru Shopping City Timișoara. Din păcate, când a ajuns la casă pentru a plăti, și-a dat seama că nu mai are portofelul cu bani.
 
Fiindcă erau mai mulți clienți la coadă la casă, nu a mai stat pe gânduri și a renunțat la banii gheață. A scos cardul și a plătit cumpărăturile. A plecat acasă tristă și îndurerată că a pierdut sute de lei.
 
A considerat că cineva i-a furat portofelul în care avea aproape 600 de lei și nu mai are nicio șansă să îl mai găsească. A acceptat pierderea. Nu s-a gândit nicio clipă că își va mai recupera portofelul cu bani. Din fericire, nu avea în el nici acte, nici carduri.
 
Totuși, duminică 17 aprilie, când a ajuns iarăși la Shopping City Timișoara cu alte treburi, s-a dus și a întrebat la biroul de informații dacă a fost găsit, cumva, un portofel cu bani, vineri 15 aprilie 2022.
 
Mare și nesfârșită i-a fost mirarea când domnița de la birou chiar i-a răspuns că a fost găsit un portofel cu bani. 
 
După ce i-a cerut identitatea și a făcut verificările și i-a solicitat mai multe amănunte despre conținutul din portofel, doamna profesoară și-a recuperat valorosul obiect personal, cum nici nu s-a așteptat.
 
“Faptul că am intrat iarăși în posesia  portmoneului cu sute de lei reprezintă un gest de civilizație superioară și de mare responsabilitate, dar și respect față de client, din partea reprezentanților Carrefour de la Shopping City Timișoara. 
 
Au arătat că le pasă de client, de om, și au avut grijă de portofelul meu când l-au găsit. Știau că voi veni să îi întreb. 
 
Mai mult, mi-au spus că au găsit în portofel un nume pe un bilețel, care de fapt era al mamei mele. Nu exista altă identitate și au strigat acest nume la microfon pentru a merge să își recupereze portofelul, dar eu eram plecată.
 
Mulțumesc Carrefour de la Shopping City Timișoara pentru că a dovedit respect față de client și au făcut să îmi recuperez portmoneul cu bani. Iată civilizația….!!!”, este mesajul doamnei profesoare, duminică 17 aprilie 2022.

Comentarii

comentarii