Acasă Actualitate Gest extrem la Timişoara

Gest extrem la Timişoara

293
DISTRIBUIȚI

UPDATE

Un bărbat de aproximativ 60 de ani, conform martorilor, a pus pe jar Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Banat. Acesta a fost văzut înotând în canalul Bega, lânga fosta Fabrică de Ţigări, cu aproximativ jumătate de oră în urmă. Vecinii alarmaţi au sunat la 112.

Stupoare însă, se pare că bărbatul avea chef de sporturi extreme şi nu ar fi încercat să se sinucidă. „Din datele preliminarii se pare că bărbatul a sărit e bună voie în Bega, este vorba se pare de un înotător de performanţă. Oamenii au apelat 112 în necunoştinţă de cauză, bărbatul voia să înoate, nu să se sinucidă”, ne-a spus Diana Vlaia, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Banat”. Martorii spun că bărbatul a fost văzut şi pe podul de lângă Autogară, privind în gol spre Bega. Toţi au crezut că vrea să se sinucidă. „Nu pot să cred cât de bine înota. A coborât pe scări şi a intrat direct în apă. Când au venit pompierii nici nu a vrut să prindă frânghia arauncată”, povesteşte unul dintre martori.

 

Totuşi, a vrut să se sinucidă…

Raportul preliminar al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” indică mai mult o variantă a unei eventuale sinucideri în cazul înotătorului extrem de la Timişoara. „Individiul a sărit de la jumătatea podului îmbrăcat, a fost luat de curent şi nu a mai putut să înoate spre mal. Ne-am deplasat la locul accidentului cu două ambulanţe SMURD şi cu o barcă din fibră optică. Era vânăt şi nu putea să vorbească când a fost scos din apă. A fost preluat de echipajul SMURD. Bărbatul se află sub îngrijiri medicale”, a revenit cu noi detalii Diana Vlaia, purtătorul de cuvânt al ISU Banat.

 

Comentarii

comentarii