Acasă Actualitate Gest necugetat al primarului din Sacoșu Turcesc, localitate aflată în carantină

Gest necugetat al primarului din Sacoșu Turcesc, localitate aflată în carantină

1768
DISTRIBUIȚI

Gest necugetat al primarului din Sacoșu Turcesc din județul Timiș, unde au fost deja descoperite mai multe persoane infectate cu Covid19,  iar primăria este, evident, închisă, iar personalul în carantină, în frunte cu edilul.

”Dragi pensionari din Sacoș…! În urma discuțiilor cu conducerea Poștei Române Timiș, vă aduc la cunoștință faptul că în data de 06.04.2020. (luni), la căminul cultural, se vor distribui pensiile pentru pensionari din Sacoș, începând cu ora 09.00! Am rugămintea de a avea răbdare, de a păstra o distanță corespunzătoare unul față de celălalt…! Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă doresc multă sănătate…!”, a scris primarul pe facebook.

”Acesta este anunțul oficial făcut de către domnul Primar Adrian Koller, din comuna Sacoșu Turcesc pe pagina personală de facebook.

În urma acestui anunț mai mulți localnici ai comune sunt de acord că nu este posibil, fiind un focar, să scoți pensionarii și să-i aduni la ora 9:00, pentru a le împărți pensia la căminul cultural. Având în vedere faptul că această comună este în carantină nu va putea fi posibil acest lucru. In urma unor sesizări făcute Direcția de Sănătate Publica și ISU, se pare că, într-adevăr, acest lucru nu se va întâmpla, deoarece va duce la răspândirea virusului COVID19”, atenționează Andra Maftei, din Sacoșu Turcesc.

Comentarii

comentarii