Acasă Uncategorized Get EXITed! Revolution Festival Timișoara

Get EXITed! Revolution Festival Timișoara

DISTRIBUIȚI

Irie Revolution SoundA început numărătoarea inversă. În 30 mai, la ora 18:00, se deschid porțile primei ediții a Revolution Festival. Publicul, dar și artiștii care vor fi prezenți la eveniment sunt nerăbdători să experimenteze “revoluția” de la Timișoara.
Pe cele 6 scene ale festivalului vor urca 100 de artiști. Zion Love este una dintre cele mai apreciate scene ale Festivalului EXIT, iar fanii acesteia se reîntorc an de an pentru artiștii care cântă aici. La Revolution Festival, în Timișoara, când soarele va apune, Zion Love va prinde viață pe ritmuri de hip hop, r’n’b sau dancehall și va “crește” pe drum’n’bass, dub step și reggae.
Din Serbia, Irie Revolution Sound, trupă formată din Deepstoned DJ și Django Mc, aduce vibe-ul culturii Sound System. Cu apariții în cluburi și festivaluri importante din regiune, cei doi promovează o muzică cu influențe jamaicane și dub britanic. Butchaa, unul dintre puținii DJ sârbi de reggae este un nume des întâlnit în line-up-urile festivalurilor din Balcani: EXIT, Outlook, Seasplash. Dancehall, reggae, afrobeat și soca sunt câteva dintre ritmurile propuse de duo-ul Shone Alcapone & Tommy T, un DJ cu multă imaginație și un MC din Jamaica. De 7 ani, pentru Pushta G pasiunea pentru muzică se traduce prin mix-uri de hip hop, funk, disco și reggae; el face parte din grupul “Mad Red”, dar are și prestații individuale. Dada Selectah este unul dintre numele importante ale scenei reggae de la EXIT. Din 2008, artista din Belgrad are colaborări cu DJ talentați, dar și cu muzicieni și trupe de renume ce abordează genuri diverse: de la reggae, hip hop și r’n’b până la breakbeat, jungle și funky house. Începuturile muzicale ale lui Ras Milenko sunt strâns legate de roots reggae. Vine din Voivodina și a participat la un număr mare de festivaluri.
Mak Floss, artist din Marea Britanie, a început să cânte la vârsta de 6 ani. Și-a șlefuit talentul prin cursuri de pian și percuție. A produs și compus melodii pentru o serie de artiști din scena underground britanică: B.K.S, Bigg Boss Records, Smudgy, Lil Miz K, Smackdown Family, Shleep Records. Chaynell, originară din Birmingham a debutat la ediția din 2011 a festivalului EXIT. Interpretă, dar și coregrafă, artista este specializată în afrobeat, bashment și afrohouse.
DrooSelecta, artist autohton, și-a început activitatea în 2009 și vine din Brașov. Este unul dintre promotorii culturii reggae din orașul de la poalele Tâmpei. A cântat în deschiderea concertului susținut de Julian Marley la București. Sub deviza „Muzica nu are limite, muzica înseamnă libertate, muzica este cheia spre fericire!”, de la Sibiu vine un tânăr artist, Natty Ned. One Lion este un artist timișorean ce și-a început activitatea muzicală în 2009. Pe ritmuri de new-roots reggae, în cei 6 ani de activitate a făcut progrese semnificative lansând 3 EP-uri și cântând în deschiderea unor nume internaționale precum Julian Marley, Omar Perry sau Irie Fm.
Până vineri, 29 mai, prețul unui bilet pentru o zi este 39 lei, iar prețul unui abonament pentru cele două zile ale festivalului este 69 lei.
Biletele pentru Get EXITed! Revolution Festival se pot comanda online la myticekt.ro şi eventim.ro sau la librăria DIVERTA EUGEN BARBU TIMISOARA (Str Demetriade, nr 1, etaj 1, Iulius Mall). Mai multe informaţii despre acest eveniment se găsesc la revolutionfest.ro şi pe pagina de Facebook a Get EXITed! Revolution Festival. Posesorii unui bilet pentru festivalul EXIT au intrarea liberă la Get EXITed! Revolution Festival. Trebuie doar să prezinte aceste bilete la Muzeul Satului din Timișoara, în 30 și 31 mai.

Comentarii

comentarii