Acasă Eveniment Gheboasă a fost prins de procurorii DIICOT, în timp ce cumpăra canabis...

Gheboasă a fost prins de procurorii DIICOT, în timp ce cumpăra canabis pe bulevardul Timişoara

DISTRIBUIȚI

Trapperul Gheboasă, pe numele real Gabriel Emil Gavriș, a fost luat pe sus de procurorii DIICOT şi dus la audieri în Dâmboviţa pentru a da explicaţii într-un dosar de trafic de droguri. Trapperul a fost ridicat de pe bulevardul Timişoara din București.

“La perchezițiile domiciliare efectuate în municipiul București și pe raza județului Ilfov au fost identificate și ridicate cantități de canabis, mai multe grindere și un cântar de precizie, obiecte purtând urme de materie vegetală, telefoane mobile, precum și alte mijloace de probă.

De asemenea, față de un suspect sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere, fără drept de droguri de risc, în vederea consumului propriu. Acesta a fost depistat în seara de 29.02.2024, în municipiul București, în timp ce deținea o cantitate de drog de risc. Urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dâmbovița cu propunerea de arestare preventivă a trei dintre inculpații reținuți, pentru o perioadă de 30 de zile”, potrivit DIICOT.

Gheboasă ar fi fost oprit, în trafic, pe o stradă din București, de agenții Brigăzii Rutiere iar la controlul corporal, ofițerii antidrog ar fi găsit asupra lui o cantitate neprecizată de canabis. Așa că a fost dus cu mandat la Târgoviște, la biroul de combatere a crimei organizate.

Dacă Gheboasă a fost lăsat să plece acasă după ce ar fi fost generos în declarații, cei patru presupuși traficanți care l-ar fi aprovizionat au fost reținuți, iar ulterior trei dintre ei au fost arestați preventiv.

Soarta lui Gheboasă este deocamdată incertă. Chiar dacă deținerea de droguri de risc pentru consum propriu este pedepsită cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă artistul, care nu are nicio măsură preventivă, are șanse mari să scape basma curată.

În multe cazuri asemănătoare, în care consumatorii au fost prinși cu cantități mici de narcotice asupra lor, procurorii au decis să renunțe la urmărirea lor penală pentru că fapta nu este considerată atât de gravă și statul ar cheltui nejustificat bani pentru un proces cu miză considerată măruntă.

Cântărețul de trap care a stârnit numeroase controverse după ce, la festivalul Electric Castle din 2023, a interpretat versuri jignitoare la adresa femeilor. Gheboasa are melodii obscene și care îndeamnă la consumul de droguri. El este invitat frecvent la balurile bobocilor unde este plătit pentru prestația sa cu peste 5.000 de euro. 

Comentarii

comentarii