Acasă Sport Gheorghe Chivorchian: “Cu Urziceni jucăm numai la victorie, din foarte multe motive”

Gheorghe Chivorchian: “Cu Urziceni jucăm numai la victorie, din foarte multe motive”

DISTRIBUIȚI

TAS prelungeşte “agonia punctelor” până pe 5 sau 6 iunie…
gheorghe-chivorchian28 mai trebuia să fie o zi crucială pentru fotbalul timişorean. Tribunalul de Arbitraj Sportiv a decis ca la această dată să facă cunoscută decizia în cazul celor 6 puncte de penalizare luate de la FC Timişoara. TAS a întors-o ca la Ploieşti şi a spus că decizia va fi luată abia pe 5 sau 6 iunie. Asta înseamnă că Poli nu va şti dacă se poate baza pe cele 6 puncte decât cu o etapă înainte de finalul campionatului. Dacă primesc înapoi punctele câştigate pe teren, bănăţenii ar avea nevoie de două victorii în ultimele două etape şi indiferent de jocul rezultatelor, Poli ar deveni campioana României.

Aproape de un mare rezultat…

Dacă până mai ieri, patronul Marian Iancu arunca o umbră de suspiciune asupra partidei de duminică FC Timişoara – Unirea Urziceni, lăsând să se înţeleagă că va face orice pentru ca Dinamo să nu devină campioană, lucrurile s-au schimbat cu 180 de grade. “Cu Urziceni jucăm numai la victorie. Sunt mai multe motive pentru care facem acest lucru. Dacă primim cele 6 puncte înapoi, suntem foarte aproape de un mare rezultat. Şi dacă nu le primim, nu îmi este indiferent locul pe care termină. E apoi vorba de imaginea clubului, de onoare şi de aceşti suporteri minunaţi”, ne-a declarat Gheorghe Chivorchian, preşedintele Comitetului Director de la FC Timişoara.

“Nu mi se pare normal ce se întâmplă la TAS”

Dacă TAS amână nejustificat decizia, o victorie a băieţilor lui Balint în faţa Urziceniului va amâna soarta campionatului până în ultima etapă. “Nu mi se pare normal ce se întâmplă la TAS. Termenul de 28 mai trebuia respectat. Este foarte ciudat, nu este normal şi nici firesc ca decizia să vină înainte de ultima etapă. Probele aduse de FIFA sunt neelocvente”, a mai spus Chivorchian. În acest moment, Unirea Urziceni conduce în Liga I de fotbal cu 66 de puncte, urmată de Dinamo, cu 65 de puncte şi FC Timişoara, cu 61 de puncte. Urziceniul mai are de jucat în deplasare cu Timişoara şi acasă cu Steaua, iar bănăţenii joacă în ultima etapă la Braşov. Dinamo are cel mai uşor program de final de campionat: acasă cu Braşov şi în deplasarea, la FC Argeş.

Comentarii

comentarii