Acasă Politica Gheorghe Ciobanu: “Domnul Ciuhandu are în acest moment trei variante – candidatul...

Gheorghe Ciobanu: “Domnul Ciuhandu are în acest moment trei variante – candidatul unic al coaliţiei, candidat PDL sau candidat independent”

459
DISTRIBUIȚI

“Nu mă duc nici în PDL, Nu mă duc nici în PNL, nici nicăieri”, declara, miercuri, Ciuhandu

Primarul Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, declara, zilele trecute, că nu ştie dacă va mai candida sau nu la Primăria Timişoara şi că va urma să ia această decizie. Deşi chiar miercuri primarul Timişoarei declara că dacă va candida la primărie o va face din  partea PNŢCD, deputatul PDL de Timiş Gheorghe Ciobanu a declarat, joi, că “domnul Ciuhandu are în acest moment trei variante – candidatul unic al coaliţiei, candidat PDL sau candidat independent”, a spus deputatul social-democrat.
Şi Gheorghe Ciobanu a fost candidatul PDL la alegerile trecute pentru scaunul de primar al Timişoarei, alegeri care au fost câţtigate de… Gheorghe Ciuhandu…
 
“Ideea este că Ciuhandu are toate variantele. Dacă ar fi cu noi o înţelegere, nu exclud, de ce nu…”
 
Deşi primarul ţărănist al Timişoarei declara în urmă cu ceva timp că nu exclude o colaborare cu PDL pentru interesele Timişoarei, în ceea ce priveşte candidatura a declarat chiar miercuri că va fi din partea PNŢCD. “Nu mă duc nici în PDL, Nu mă duc nici în PNL, nici nicăieri”, declara miercuri Gheorghe Ciuhandu. Ciobanu a reamintit că s-a spus că o colaborare cu PDL nu este exclusă. “S-a spus că colaborarea cu PDL nu este exclusă… eu aşa înţeleg. Domnul Ciuhandu va candida sută la sută, acum din partea cui sau cum… Poate merge independent în final, nu exclud nici această variantă. Noi avem pentru primărie variante şi din partid şi din afara partidului. Ideea este că Ciuhandu are toate variantele. Dacă ar fi cu noi o înţelegere nu exclud, de ce nu…”, spune Ciobanu.
 

 

Comentarii

comentarii