Acasă Actualitate Gheorghe Seculici: Biletele la trenul Transcarpatica sunt accesibile pe platforma online națională

Gheorghe Seculici: Biletele la trenul Transcarpatica sunt accesibile pe platforma online națională

DISTRIBUIȚI

Din această iarnă se pot cumpăra bilete la trenul arădean Astra Transcarpatic și prin Ghișeul Unic al Autorității pentru Reformă Feroviară!

“Transcarpatica, un tren produs 90% la Arad, la uzina domnului Valer Blidar, este trenul cel mai confortabil care transportă călătorii din vestul țării în Capitală. Printre facilități sunt cabine de duș, serviciu de cabină, vagoane de dormitor de nivel european. Integrarea biletelor pe platforma de pe care se pot cumpăra tichete de călătorie pentru marii operatori naționali este un mare beneficiu în primul rând pentru călători, care vor putea dobândi astfel servicii de calitate mai bună într-un mod mult mai accesibil. Îl felicit încă o dată pe dl. Blidar pentru performanțele sale și nu pot să nu îmi exprim regretul că, în continuare, CFR Călători continuă să cumpere trenuri din străinătate, când la Arad se fabrică vagoane performante și mult mai avantajoase ca raport preț-calitate”, a declarat Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad.

Biletele pentru Transcarpatica se pot cumpăra prin aceeași interfață (bilete.infofer.ro) legitimațiile de călătorie pentru rutele care au în deservire trenurile de CFR Călători, Transferoviar Călători și Astra Trans Carpatic.

Printre avantajele sistemului Ghișeu Unic – Vânzare Online, amintim: vânzarea biletelor online pentru trenurile tuturor operatorilor feroviari, integrarea și interconectarea sistemelor informatice existente, funcționarea în paralel cu actualele sisteme de vânzare online.

Comentarii

comentarii