Acasă Economic Gheorghe Seculici, președintele CCIA la aniversarea Secțiunii Ungaro-Române a Camerei de Comerț...

Gheorghe Seculici, președintele CCIA la aniversarea Secțiunii Ungaro-Române a Camerei de Comerț și Industrie a Ungariei

823
DISTRIBUIȚI

Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad,  a participat la aniversarea celor 20 de ani de la înființarea Secțiunii Ungaro-Române a Camerei de Comerț și Industrie a Ungariei.

Președintele CCIA Arad, Gheorghe Seculici a participat la forumul economic, prilejuit de aniversarea împlinirii a 20 de ani de la înființarea Secțiunii Ungaro-Române a Camerei de Comerț și Industrie a Ungariei. Evenimentul a fost organizat în orașul Békéscsaba, Ungaria,  în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a județului Békés. La această manifestare au fost prezenţi Marius Lazurca, ambasadorul României în Ungaria, Florin Vasiloni, consulul general al României la Gyula, dar şi Semjén Zsolt, viceprim- ministru al Ungariei.

Manifestarea a început cu alocuţiunea preşedintelui Secţiunii Ungaro-Române din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Ungare şi preşedinte al CCI Bekes, Tivadar Orosz, etnic român, din Micherechi. Acesta a punctat faptul că dinamica celor două economii, ale României şi Ungariei este în creştere. „Creşterea constantă a comerţului bilateral din ultimii ani şi proiectele de anvergură finalizate până în prezent, reconfirmă importanţa cooperării economice între cele două ţări. Sper să vedem tot mai multe companii ungare interesate în valorificarea potențialului de cooperare cu toate regiunile României”, a declarat preşedintele CCIA Arad, Gheorghe Seculici.

În cadrul manifestării  au transmis mesaje Semjén Zsolt, viceprim ministru al Ungariei, Parragh László, președintele Camerei de Comerț și Industrie Ungară, Dunai Peter, secretar general al Camerei de Comerţ şi Industrie din Ungaria, Marius Gabriel Lazurca, ambasadorul României la Budapesta, Zákonyi Botond, ambasadorul Ungariei la București; reprezentantul Oficiului Prefectural Bekes, ş.a.

În cadrul evenimentului a avut loc o degustare de vinuri a producătorului Balla Géza, de la Podgoria Miniş.

Comentarii

comentarii