Acasă Economic Ghidul tău pentru a alege genți Michael Kors

Ghidul tău pentru a alege genți Michael Kors

1459
DISTRIBUIȚI

Michael Kors este un designer specializat în îmbrăcăminte și accesorii de lux. Casa sa de design a fost înființată în 1981 și produce o gamă largă de articole de ultimă generație, inclusiv încălțăminte, ceasuri, ochelari, bijuterii și accesorii de modă. Una dintre cele mai de succes linii din stocul Michael Kors este cea a genților de mână.

Te confuzează marea varietate de genți Michael Kors? Ești conștient care dintre ele este potrivită pentru tine? În caz contrar, îți vom oferi o descriere detaliată a stilurilor și diferențelor dintre colecțiile de genți de mână Michael Kors.

Gențile de mână Michael Kors se încadrează în două subcategorii:

1) Michael Kors

Gențile Michael Kors sunt mai la modă decât ceea ce se vede pe podiumuri. Aceste genți costă, de obicei, 1.000 de euro sau mai mult.

2) MICHAEL de Michael Kors

Pe de altă parte, există gențile MICHAEL by Michael Kors, care se găsesc la un preț mai accesibil, gențile sunt mai răspândite, iar grupul țintă este generația. tânără

Iată un ghid pentru stilurile de genți oferite de Michael Kors.

Geantă tote

Michael Kors are o selecție largă de genți tote, acesta fiind unul dintre cele mai populare stiluri de geantă de mână oferite în colecția designerului. Există o varietate de tipuri de tote, fiecare cu caracteristici definitorii. Cele mai populare linii includ Mercer, Jet Set și Bancroft. Majoritatea sunt realizat din piele, dar pot fi găsite și în piele de șarpe. Există o gamă largă de culori, imprimeuri și elemente metalice disponibile pe diferite linii. Mânerele superioare pot fi din piele și / sau lanț de legătură și curele de umăr detașabile sunt disponibile pe anumite stiluri.

Satchel

Gențile cu fund plat de tip ghiozdănel (Satchel) sunt prezente în mod vizibil în selecția de genți de mână Michael Kors. Unele dintre cele mai populare linii includ Brooklyn, Hamilton și Sylvie. Ca și în cazul genților tote, fiecare linie are caracteristici definitorii și sunt realizate de obicei dintr-o varietate de piele, deși există și modele construite din țesătură acoperită. Majoritatea genților Satchel sunt dotate atât cu mânere superioare, cât și cu bretele.

Geanta de umăr

Gențile de umăr Michael Kors sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și materiale. Unele, cum ar fi linia Sloan, sunt făcute din piele de miel matlasată și au curele reglabile cu lanț în timp ce altele, cum ar fi geanta Lauryn Logo este realizată din pânză acoperită cu curele din piele. Gama de genți de umăr are probabil cea mai largă varietate de forme, dimensiuni și materiale din toate stilurile de genti de la Michael Kors.

Crossbody

Crossbody-ul este cel mai abundent stil de geantă de mână prezentat în colecția Michael Kors, deoarece multe dintre liniile care sunt, de asemenea, considerate geantă de mână sau umăr se încadrează ușor în categoria crossbody. Aceste tipuri de genți pot fi realizate din piele, cum ar fi geanta Delfina, țesătură acoperită pentru Mercer Logos, piele de căprioară, așa cum se întâmplă cu geanta Isadore, linii din piele de șarpe, cum ar fi Mia și multe altele.

Rucsacurile și gențile duffel

Probabil este surprinzător să constatăm că Michael Kors oferă o gamă largă de rucsaci. Totuși, designerul a constatat că prin adăugarea unui mâner superior pe genți precum Rhea, versatilitatea acestor genți le va face un stil popular. La fel ca la majoritatea genților Michael Kors, există o mulțime de modele din piele, dar există și genți din nylon și bumbac, cum ar fi liniile Kent și Grant Palm. Gențile Duffel sunt echipate cu mânere duble și bretele reglabile.

Plicuri și clutch-uri

O colecție de genti de mână nu ar fi completă fără plicuri și clutch-uri. Colecția Michael Kors are o mare varietate din ambele, care pot fi realizate din diverse piei sau piele de șarpe. Anumite linii de plicuri, cum ar fi Mott și Yasmeen, au și curele detașabile. Multe sunt construite pentru a conține numai un smartphone.

În concluzie, gențile de mână Michael Kors vin într-o varietate de stiluri, materiale, forme și culori. Acoperind stilurile majore, Michael Kors oferă sute de genți de mână luxoase, dar funcționale. Alege în funcție de stilul tău de viață, nevoile și sensibilitățile estetice.

Comentarii

comentarii