Acasă Actualitate „Ghilotina” ajunge pe Calea Sever Bocu. Primăria Timișoara continuă acțiunea de tăiere...

„Ghilotina” ajunge pe Calea Sever Bocu. Primăria Timișoara continuă acțiunea de tăiere a cablurilor ilegale

DISTRIBUIȚI

Începând din seara de luni, 6 februarie, acțiunea de tăiere a cablurilor ilegale din Timișoara, cunoscută ca „operațiunea ghilotina” sub fosta administrație, ajunge și pe Calea Sever Bocu. Acțiunea primăriei de dezafectare a cablurilor aeriene include dezafectarea colierelor, panourilor publicitare și a fibrei optice și este realizată cu sprijinul STPT.

„Reamintim că de la începutul anului s-a intervenit pe Calea Circumvalațiunii (Str. Gheorghe Lazăr – Pasajul Jiul, pe ambele sensuri) și pe Calea Aradului (Piața Consiliul Europei – Str. Grigore Popa, pe un sens și Piața Consiliul Europei – Str. Academician Remus Răduleț, pe sens opus)”, transmit reprezentanții primăriei.

Acțiunea de tăiere a cablurilor a fost reluată pe 11 ianuarie, pe Circumvalațiunii și a continuat săptămâna următoare pe Calea Aradului. „După ani de somații, gata cu haosul. Operatorii de rețele au tot promis că vor elibera stâlpii de cabluri și le vor trece în subteran. Nu s-a întâmplat nimic. Așa că, azi noapte echipele municipalității au început tăierea cablurilor aeriene. Pe toate străzile pe care tăiem există canale subterane. Nu au nicio scuză în fața clienților lor. Peste 10 km de cabluri dați jos din zona Circumvalațiunii, noaptea trecută. Pe unii stâlpi sunt și 23 de cabluri. Pentru 3-4 companii. Operatorii ne spun că nici nu mai știu care cabluri mai sunt funcționale și care nu. Unele cabluri sunt acolo de când e internet în Timișoara”, spunea Fritz, într-o postare pe rețelele de socializare, la acel moment.

Comentarii

comentarii