Acasă Actualitate ”Ghilotina” primăriei taie cablurile aeriene de comunicații în noi zone din Timișoara

”Ghilotina” primăriei taie cablurile aeriene de comunicații în noi zone din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Noi zone din Timișoara sunt sub amenințarea de a rămâne fără semnal la TV și internet. Primăria continuă acțiunea de tăiere a cablurilor aeriene de comunicații, obligând furnizorii să le mute în subteran.

Acțiunea de eliminare a cablurilor aeriene de pe raza orașului continuă.Astfel, municipalitatea a anunțat că începând din 15 mai, vor fi tăiate cablurile aeriene din zonele Piața Consiliul Europei, Piața 700, Str. Sf. Apostoli Petru și Pavel.

Echipele Societății de Transport Public din Timișoara (STPT) au finalizat lucrările de dezafectare a cablurilor aeriene amplasate ilegal de pe următoarele artere: Calea Aradului, Circumvalațiunii, Str. Sever Bocu, Str. Amurgului, Calea Martirilor.

Reamintim faptul că acțiunea demarată de către Primărie la începutul acestui an va continua, având în vedere ignorarea de către furnizorii de servicii de comunicații electronice, a notificărilor și somațiilor transmise de către primărie cu privire la amplasarea în subteran a rețelelor aeriene ce le aparțin.

 

 

Comentarii

comentarii