Acasă Administraţie „Ghilotina” revine pe străzile din centrul Timișoarei. Noi serii de dezafectare a...

„Ghilotina” revine pe străzile din centrul Timișoarei. Noi serii de dezafectare a cablurilor, miercuri și în săptămânile următoare

1953
DISTRIBUIȚI

Reprezentanții Direcţiei generale drumuri, poduri, parcaje şireţele de utilităţi din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara anunță continuarea acțiunilor de dezafectarea cablurilor aeriene de transmisii de date/voce,parte din programul „Ghilotina”, după cum l-a numit primarul Nicolae Robu.

Astfel, operatorii au fost notificați în prealabil că în data de 29.07.2020 se vor dezafecta cablurile de comunicații pozate aerian pe următoarele străzi:

1)Strada Carol Telbisz de la Bega până la bd. C. Bratianu.

2) De la Strada Carol Telbisz până la Str- Alba Iulia (parcare Modex)

3) Str. Piatra Craiului de la B-dul Regele Ferdinand I pana la B-dul Republicii

4) Strada Doctor Nicolae Paulescu

În data de 8.08.2020 se vor dezafecta cablurile de comunicații pozate aerian pe bd.Take Ionescu, numerele fără soț.

În data de 15.08.2020 se vor dezafecta cablurile de comunicații pozate aerian pe bd. Take Ionescu numerele cu soț.

„Îi rugăm pe cetăţenii din zonă care au probleme cu transmisiile de voce/date, să se adreseze direct firmelor cu care au contracte în derulare, deoarece toţi operatorii au fost avertizaţi în mod repetat asupra obligativităţii trecerii cablurilor în subteran. Trebuie să mai spunem că există canalizaţii subterane şi că toate lucrările de investiţii la drumuri pe care le realizează primăria cuprind şi canalizaţie subterană pentru cabluri”, mai transmit reprezentanții aceleiași Direcții.

Comentarii

comentarii