Acasă Administraţie Giarmata și Vucova, fără apă rece

Giarmata și Vucova, fără apă rece

DISTRIBUIȚI

Pe 6 și 7 martie, zilnic între orele 9-16, pe strada Morii din localitatea Giarmata se va executa trecerea branșamentelor de pe conducta de oțel pe conducta de polietilenă. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Morii, Ardealul, Pobeda, Victoriei, Română, Industriilor și Principală.

Pe 6 martie, în intervalul orar 9-14, presiunea va fi scăzută în Vucova pentru lucrări de spălare la forajul de apă. Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată. CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7

 

Comentarii

comentarii