Acas─â Eveniment Gigi Becali a fost eliberat

Gigi Becali a fost eliberat

684
DISTRIBUIȚI

gigi becaliOmul de afaceri Gigi Becali Gigi Becali a ie┼čit din arestul Direc┼úiei de Cercet─âri Penale, el fiind a┼čteptat de zeci de sus┼úin─âtori.
Gigi Becali a fost eliberat, dup─â ce Tribunalul Bucure┼čti i-a admis, vineri, recursul ├«mpotriva respingerii cererii de eliberare judecat─â, cu o zi ├«nainte, de Judec─âtoria Sectorului 1. Potrivit unor surse judiciare, un judec─âtor dintre cei trei care au judecat vineri recursul a avut o opinie diferit─â, acesta fiind Dorin Matei, pre┼čedintele completului.
Alexandru Chiciu, unul dintre avoca┼úi, a declarat c─â decizia Tribunalului Bucure┼čti este un prim pas spre o justi┼úie corect─â. "Instan┼úa de fond a nesocotit motivele noastre, iar instan┼úa de recurs a admis toate excep┼úiile ridicate de avoca┼úi", a spus el.
Tribunalul a decis punerea de ├«ndat─â ├«n libertate ┼či a lui Dumitru Beciu. Acestuia, ca ┼či lui Becali, i s-au fixat mai multe interdic┼úii, precum cea de a nu p─âr─âsi jude┼úul Ilfov ┼či Bucure┼čtiul f─âr─â ├«ncuviin┼úarea instan┼úei. Cei doi nu au voie s─â ia leg─âtura ├«ntr-un fel sau altul cu celelalte p─âr┼úi din dosar. De asemenea, ei nu au voie s─â ├«┼či schimbe domiciliul f─âr─â ├«ncuviin┼úarea instan┼úei.
Gigi Becali le-a spus, vineri, judec─âtorilor, la ├«nceputul procesului de la Tribunalul Bucure┼čti, c─â vrea s─â fie eliberat neap─ârat, pentru a-┼či petrece Pa┼čtele cu familia.
"Onorat─â instan┼ú─â, domnule pre┼čedinte, nu vreau s─â v─â zic prea multe, ci doar un singur lucru: vreau eliberarea mea sub orice form─â, chiar ┼či ├«n raza cur┼úii mele, numai ca s─â fac Pa┼čtele al─âturi de familie ┼či s─â iau lumin─â de la copiii mei", a spus finan┼úatorul Stelei, care ┼či-a cerut scuze de la pre┼čedintele completului de judecat─â, Dorel Matei, pentru ceea ce a spus ├«n ┼čedin┼úa ├«n care Tribunalul a respins recursul s─âu ├«mpotriva deciziei de arestare.
Judecătoria Sectorului 1 a decis să respingă, joi, cererea de eliberare sub control judiciar făcută de patronul stelist, însă decizia a fost atacată cu recurs.
Gigi Becali a fost re┼úinut de procurori, pe 2 aprilie, la ora 13.00, potrivit Parchetului de pe l├óng─â Tribunalul Bucure┼čti, ├«mpreun─â cu alte patru persoane.
Acuzat de s─âv├ór┼čirea a trei infrac┼úiuni de lipsire de libertate ├«n mod ilegal, Gigi Becali a fost, apoi, arestat preventiv, pe 3 aprilie, de c─âtre magistra┼úii Judec─âtoriei Sectorului 1.
Sursa: NewsIn

Comentarii

comentarii