Acasă Actualitate Giulia Popa a adus titlul Top Model România 2024 la Arad

Giulia Popa a adus titlul Top Model România 2024 la Arad

DISTRIBUIȚI

Giulia Popa, model al agenţiei Lawinne Models, a fost desemnată Top Model România 2024, o recunoaștere de prestigiu în industria modei românești. Competiţia câştigată de tânăra arădeană a fost organizată în cadrul Bukarest Fashion Week – Summer Festival ediția 41, eveniment desfăşurat zilele trecute la Bucureşti. În vârstă de 16 ani, Giulia a impresionat juriul și publicul prin profesionalismul, eleganța și carisma sa, scrie specialarad.ro.

Activitatea Giuliei în modelling a început în urmă cu un an, când s-a înscris la „Cursul de inițiere în modelling cu Lavinia Ichim”. De atunci, tânăra a participat la Istanbul Fashion Week, Bukarest Fashion Week, Evolve Fashion Week și Boulevard Fashion Festival. A avut și numeroase editoriale și chiar o apariție în revista internaţională Vigour.

„Succesul său ca Top Model România 2024 reflectă nu doar frumusețea sa fizică, ci și dedicarea și efortul depus în cariera sa de model. A avut un an impresionat, a evoluat frumos și sunt foarte mândră de ea!”, spune despre Giulia „profa de modelling” Lavinia Ichim.

La rândul său, Giulia Popa mărturiseşte: „Sunt extrem de fericită și onorată să fiu desemnată câștigătoarea titlului de Top Model România 2024. Acest eveniment remarcabil a fost o experiență incredibilă și de neuitat pentru mine. În primul rând, doresc să mulțumesc din toată inima organizatorilor Bukarest Fashion Week pentru eforturile lor de organizare a evenimentului. Fără dedicarea și munca lor, acest eveniment nu ar fi fost posibil. Le sunt recunoscătoare pentru oportunitatea de a-mi arăta talentul și pentru sprijinul pe care l-am primit de-a lungul întregului proces. De asemenea, vreau să mulțumesc familiei si prietenilor. Nu în ultimul rând, agenției mele Lawinne Models pentru susținerea necondiționată. Fără voi, acest vis nu ar fi devenit realitate. Bukarest Fashion Week 2024 va rămâne pentru totdeauna în inima mea și sunt nerăbdătoare să continui această călătorie minunată în lumea modei. Mulțumesc tuturor pentru această experiență extraordinară!”.

Comentarii

comentarii