Acasă Economic Glovo deschide primul Micro Fulfillment Center în Timișoara

Glovo deschide primul Micro Fulfillment Center în Timișoara

443
DISTRIBUIȚI

Glovo, unul dintre cei mai importanți jucători din lume pe zona de livrare din mai multe categorii, deschide primul Micro Fulfillment Center în Timișoara. Până la finalul lui 2021, Glovo plănuiește să ajungă la un număr de 15 unități care vor asigura livrarea express pentru mai multe categorii de produse, în șase orașe din țară: București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Iași și Timișoara.

Prin Glovo Express, utilizatorii au posibilitatea de a comanda direct din aplicație până la 2.500 de  produse, precum: legume, fructe, produse congelate, de băcănie, de brutărie, băuturi alcoolice și non-alcoolice, dulciuri, lactate, dar și produse dedicate îngrijirii bebelușilor și pentru animalele de companie, iar timpul de livrare va fi express.

Programul de funcționare al Glovo Express va fi de luni până duminică, în intervalul orar 09:00 – 02:00. Până la finalul lui 2021, Glovo plănuiește să atingă un număr de 15 unități MFC în toată țara care vor asigura livrarea express pentru mai multe categorii de produse, în peste șase orașe din țară.

“Încă de la începutul lansării diviziei de Q-Commerce ne-am dorit să fim aproape de utilizatorii noștri cu o varietate de produse de larg consum livrate imediat sau chiar în aceeași zi. Ne bucurăm că astăzi suntem mai aproape de consumatorii noștri prin cele 11 noi magazine Glovo Express lansate în București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.”, a declarat Ramona Tulbure, Head of Q-Commerce România.

Până în acest moment, Glovo a deschis 12 unități Glovo Express, astfel: șase unități în București, două în Brașov, două în Cluj-Napoca, unul în Iași și unul în Timișoara.

Un Micro Fulfillment Center este un spațiu comercial special gândit pentru a oferi produse de larg consum și nu numai exclusiv prin servicii de livrare rapidă, zilnic, tot timpul anului.

Comentarii

comentarii