Acasă Actualitate Golanii lui Paisie dau din mâini, dar se scufundă! Azi, popa Eugen...

Golanii lui Paisie dau din mâini, dar se scufundă! Azi, popa Eugen Ciutac, Coșteiu, Timiș.

6450
DISTRIBUIȚI

În urmă cu câțiva ani, scriam despre preotul din Coșteiu (Timiș, aproape de Lugoj), adus aici din fundul lumii, să facă avere, nu preoție, avere și fapte satanice, nu duhovnicești. Se numește Eugen Ciutac, a fost coleg de clasă cu Paisie (Lugojeanul), și de când a venit în Banat calcă peste cadavre, ucide suflete și –și bate joc de bănățeni.

Cel din  fotografie, cu spatele, înveșmântat ca un golan de ultimă speță, cu picioarele-i atârnându-i  ca niște prelungiri nefericite ale uni corp leneș,  este el, popa comunei Coșteiu, Eugen Ciutac, aflat într-un  fel de ”timp liber! De ce scriu despre el? Este unul din cei de pe ”lista neagră” (ah, da, știu, este și numele unui serial excepțional realizat, tot despre corupție, minciună și șantaj, precum fac acești ”băieți” ai lui Paisie. Doamne, ferește, este încă în Mitropolia Banatului, dar și-a mai pierdut din  adepții – servitori). Este unul dintre ticăloșii care și-a lăsat soția, este divorțat, dar are… amantă, desigur,  la care, noapte de noapte,  stă să…spovedească, cum e moda).

Asta  este doar o parte a îndeletnicirilor sale. În urmă cu  câțiva ani, acest golan, cu sutană, a fost în două consistorii, adică, în două judecăți, în fața unei comisii de etică, din cadrul Mitropoliei Banatului. Cum, la vremea respectivă, PS Paisie era mare și tare (în lumea sa), popa  din Coșteiu a scăpat, de fiecare dată, basma curată. La una dintre analize era vorba despre tentativă de viol asupra unei doamne din  localitate.  A scăpat! Dar ulciorul nu merge de multe ori la fântână, nici măcar la Tecuci, de unde l-a adus Paisie, iar aici, unde ochiul nostru (al presei) nu se închide zi și noapte, adevărul nu stă multă vreme la întuneric. Și atunci? ”Domnul” nostru  este… agent  imobiliar. Daaa! Nu mi-a venit a crede, dar l-am găsit  pe OLX și este cunoscut în Lugoj ca agent imobiliar!

O rușine, o demență,  o caricatură, o blasfemie. Nerușinatul, care a mătrășit în numeroase rânduri banii bisericii din Coșeiu, pentru construirea unei turle, se pricepe la…imobiliare. Când dosarul a ajuns pe mâna inspectorului Marius Sfercoci, prietenul satanistului Lungoci (cel dat afară de IPSS Ioan, Mitropolitul Banatului, din consiliul eparhial, după dezvăluirile despre practicile satanice  din biserică), acest Sfercoci (alt manipulator paisiac) a ”aranjat” dosarul. Era vorba despre un minus mare de bani din bugetul bisericii din Coșteiu, de zeci de mii de lei, iar Sfercoci, la cererea lui Paisie, a mințit! Din banii  alocați unei firme, printr-o licitație dubioasă, Ciutac a plătit, de fapt, zilieri, niște țigani. Pentru aceste afirmații, există martori și  probe! Unde sunt banii, domnilor Sfercoci, Ciutac, Ion Gheorghe? Unde sunt banii bisericii? Va veni ziua când veți vorbi.

Până atunci, ca și el mai sunt câțiva golani, unul la Variaș (într-o ediție viitoare), care petrece timpul în chefuri și beții cu politicienii locali, și mulți alții, despre care lumea trebuie să știe, să nu pupe mâna murdară a vreunui golan, crezând că-i preot…

Există preoți adevărați, buni și blânzi, sfinți  printre îngeri, există preoți cu har, oameni simpli, iubitori ai lui Hristos, cuviincioși, harnici, cinstiți, preoți care ajută peste puterea lor  pământeană,  dar sunt rari și cu atât mai mult îi iubim nespus!

Din păcate, acesta  din bar și de pe OLX este un  golan și el trebuie să plece din biserica bănățeană. Lumea îl detestă! Urgent!

 

 

 

 

 

Comentarii

comentarii