Acasă Actualitate Golănii rutiere. Poliția Locală are ”ochi buni”

Golănii rutiere. Poliția Locală are ”ochi buni”

847
DISTRIBUIȚI

Pe lângă multele critici ce pot fi aduse Poliției Locale, evident, se mai pot remarca și fapte demne de spiritul pentru care Poliția Locală ar trebui să existe: devotamentul civilizației. Aproape că nu este zi fără ”peripeții” în spatele Centrului Comercial Bega. O stradă îngustă pe care se ”luptă pentru drepturi” trei tipuri de șoferi (în bolizii lor de tot felul): un șir se străduiește să ajungă în Piața Sfântul Gheorghe (strada cu linia de tramvai), al doilea șir, să intre în parcarea Bega (cu plată, adevărat, dar nu cu taxă mare, confort asigurat și protecția mașinilor), al treilea șir este al ”cocalarilor auto”, care lasă mașinile, pur și simplu, în drum, sfidând orice normă de civism, blocând, mai ales, pe cei ce au parcat deja paralel parcului, pe locurile dedicate celor cu TimPark.

În nebunia ce se creează, suplimentată de claxoane, sunete auxiliare (umane, din păcate, dar imposibil de reprodus), mai apare câte o rază de speranță, printre mormanele de ”zăpadă neagră” (chiar asta este), câte o mașină a Poliției Locale.

Uimiți, unii șoferi buimaci, cu aspect de ”extratereștri ai volanului”, care nici nu realizează blocajul produs prin impolitețe, dar mai ales prin încălcarea codului rutier, se șochează în fața polițistului. Ar mai urma întrebarea: ”Da, eu, domnu, ce am făcut?”

Mai nimic, un strop de obrăznicie pe obrazul Timișoarei…

Comentarii

comentarii