Acasă Actualitate Grija ÎPSS Ioan se îndreaptă iarăși către secțiile ATI ale spitalelor „Victor...

Grija ÎPSS Ioan se îndreaptă iarăși către secțiile ATI ale spitalelor „Victor Babeș” și Județean

546
DISTRIBUIȚI

Grija părintelui mitropolit Ioan se îndreaptă iarăși către secțiile de terapie intensivă ale spitalelor „Victor Babeș” și Județean din Timișoara, în această perioadă dificilă de pandemie COVID19.

În acest sens, au fost achiziționați 1.000 m de material din care măicuțele de la Centrul eparhial au confecționat lenjerii de pat de unică folosință, precum și alte echipamente de protecție, necesare în cele două unități medicale.

Grija permanentă a ÎPSS Ioan pentru cei aflați pe patul de suferință constituie un exemplu pilduitor pentru noi toți și, în același timp, o chemare la împreună lucrare, la solidaritate și la comuniune de iubire, mai ales în aceasta perioada de pandemie .

Activitatea socială a Arhiepiscopiei Timișoarei, din cadrul Mitropoliei Banatului, se desfășoară prin implicarea sectorului social-filantropic care, în funcție de multele cereri, încearcă să ofere ajutor și contribuie la susținerea eforturilor autorităților, instituțiilor și ONG-urilor în lupta cu acest agent patogen SARS-CoV-2.

Comentarii

comentarii