Acasă Actualitate Grindeanu avertizează: Ana Munteanu ar putea deveni subiect de moțiune împotriva lui...

Grindeanu avertizează: Ana Munteanu ar putea deveni subiect de moțiune împotriva lui Bode, dar și de demisie a prefectului de Timiș

475
DISTRIBUIȚI

Subiectul flagrantului cu clienți falși în restaurantul timișorean, pus la cale de consilierul local USR Ana Munteanu, se mută la nivel național și poate fi motiv pentru o moțiune simplă împotriva ministrului de Interne, Lucian Bode. Sorin Grindeanu, prim vicepreședintele PSD, spune că dorește o concluzie cât mai rapidă a activității comisiei trimise de minister la Timișoara pentru a cerceta acest caz.

”Am văzut că ministrul Bode va trimite corpul de control în Timiș la IPJ, la Jandarmi și la Prefectură, pe subiectul legat de o doamnă consiller local care a făcut ce făcea înainte, să fie activistă. Eu aș face un apel la ministrul Bode, și nu e doar un apel, e o atenționare, o să îi supun așa: aștept extrem de rapid ca acest corp de control să prezinte rapid raportul, pentru că eu nu cred că Ana Minteanu a acționat de capul ei. Îl atenționez să fie cat se poate de serios, altfel o să ridicăm problema în parlament și este subiect pentru o moțiune simplă la adresa lui Bode. Cred că raportul e așteptat nu doar de noi, ci de mulți timișoreni care au văzut acest exces pe care reprezentanții USR l-au făcut la Timișoara. Este datoria ministrului de Interne să clarifice rapid acest subiect, să afle dacă doamna consilier a acționat la comanda șefilor. Că e comanda primarului, că e a președintelui CJ, că e a prefectului. Îmi este cât se poate de clar că dânsa este doar o victimă a acestui mod de a face politică, un acar păun după acea decizie de ieri a USR Timiș de a o suspenda timp de un an. Așteptăm acest raport”, a anunțat, vineri, la Timișoara, prim vicepreședintele PSD la nivel național.

El bănuiește că Ana Munteanu nu a acționat singură și că, de fapt, ar fi fost în coordonare cu colegii ei de partid ierarhic superiori, chiar mai mult în legătură directă cu prefectul de Timiș. Iar dacă așa a fost, cel în cauză ar trebui să își dea demisia.

Comentarii

comentarii