Acasă Actualitate Guvernatorul Rotary, Ovidiu Constantin Bunget, în vizită la Rotary Club Cetate Timișoara...

Guvernatorul Rotary, Ovidiu Constantin Bunget, în vizită la Rotary Club Cetate Timișoara cu Ora Guvernatorului

DISTRIBUIȚI

Guvernatorul Districtului 2241 Rotary România Republica Moldova, ptof.univ.dr. Ovidiu Constantin Bunget, a fost în vizită la Rotary Club Cetate Timișoara 2023, cu Ora Guvernatorului.

Cu acest prilej, DG Ovidiu Bunget le-a oferit colegilor, Andreea Lutz, asistent guvernator 2023-2024, și lui Petru Deutsch, președinte Rotary Club Cetate Timișoara 2023-2024, câte o lucrare de grafică semnată Ovidiu Batista și realizată cu sprijinul Facultății de Arte Plastice din Timișoara, prin implicarea decanului Camil Mihăiescu și a prodecanului Remus Rotaru.

Schimbul de fanioane a fost însoțit de mulțumiri reciproce.

Mesajul rotarienilor de la Cetate este următorul:

“Fără intenția de a ne lăuda cu meritele lui, Ovidiu este cel mai bun ambasador al nostru și ne face cinste să-l vedem cum își duce misiunea cu succes la îndeplinire. Relația noastră este bazată pe respect, prețuire și o frumoasă legătură sufletească construită pe dorința de a Servi mai presus de sine.

“Ora Guvernatorului” a fost un bun prilej de a ne revedea și o oportunitate fantastică pentru a afla informații detaliate despre temele din programul Rotary International. Împreună am jalonat câteva idei despre cum să fim mai aproape de problematicile celor șapte arii de acțiune din Rotary.

A fost o seară în care am etalat dovezi de atașament față de principiile rotariene dar și unii față de alții. Am petrecut timp de calitate, cu bucurie și cu prietenie. Mulțumim Mistyk pentru găzduire!”.

 

Comentarii

comentarii