Acasă Economic Guvernul ar putea suplimenta cu 21,8 mii de lei suma necesară exproprierii...

Guvernul ar putea suplimenta cu 21,8 mii de lei suma necesară exproprierii proprietăţilor de pe autostrada Timişoara-Lugoj

566
DISTRIBUIȚI

Este proiectul de hotărâre care ar putea fi adoptat în şedinţa de guvern de miercuri şi se referă la suplimentarea pe anul 2019 a sumei aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 1.230/2010 privind declanșarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată rămase de expropriat, situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică “Autostrada Timișoara Lugoj”, precum și pentru modificarea și completarea anexei la Hotărârea Guvernului nr. 1230/2010 (…) privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică, necesară realizării unor obiective de interes naţional, judeţean şi local, cu modificările şi completările ulterioare.

Suma nu este mare, este de 21,81 mii lei, care se alocă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor.

Suma prevăzută se virează de către Ministerul Transporturilor, în termen de 30 de zile de la data solicitării acesteia, într-un cont bancar deschis pe numele Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere – S.A. la dispoziția proprietarilor de imobile, pentru lucrarea de utilitate publică, în vederea efectuării plăţii despăgubirilor în cadrul procedurilor de expropriere, în condițiile legii.

Comentarii

comentarii