Acasă Actualitate Guvernul l-a reconfirmat pe bănățeanul Marcel Miclău în funcția de secretar general...

Guvernul l-a reconfirmat pe bănățeanul Marcel Miclău în funcția de secretar general al ANOFM

DISTRIBUIȚI

Bănățeanul Marcel Miclău a fost reconfirmat în funcția de secretar general al Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă (ANOFM).

Decizia prim-ministrului Marcel Ciolacu nr. 224 din 4 iulie 2024, privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare, de către Marcel-Dumitru Miclău a funcției publice vacante din categoria înalților funcționari publici de secretar general al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă arată:

“Începând cu data de 8 iulie 2024, Marcel Miclău, directorul AJOFM Timiș, exercită cu caracter temporar prin detașare funcția publică vacanță din categoria înalților funcționari publici de secretar general al ANOFM pentru o perioadă de 6 luni”, se arată în decizia Guvernului României semnată de prim ministrul Marcel Ciolacu, joi 4 iulie 2024.

Marcel Miclău a spus care sunt două obiective pe care le va avea în continuare: “Digitalizarea  serviciilor oferite șomerilor și persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă și activarea persoane lor inactive pe piața muncii”.

Comentarii

comentarii