Acasă Actualitate Hai, România – Povestea Generației de aur, la Timișoara

Hai, România – Povestea Generației de aur, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Miercuri, 28 februarie 2024, cu începere de la ora 19.30, toți cei interesați sunt invitați la Cinema City Iulius Mall Timișoara pentru a urmări pe marele ecran imagini care vor afecta emoțional, în cel mai bun sens posibil!
 
Urmărim povestea generației de aur a României fotbalistice, echipa de excepție care ne-a dus în sferturi la Campionatul Mondial din 1994. 
 
Hagi, Popescu, Dumitrescu și coechipierii lor își spun povestea așa cum nu au mai spus-o niciodată și sunt actori în propriile lor roluri. 
 
Retrăim împreună momentele din urmă cu 30 ani în care fotbalul românesc era la un alt nivel, iar unitatea dintre echipa națională și suporteri se traducea în ieșiri în stradă cu miile până la orele dimineții – susțin organizatorii.
 
Filmul ”Hai, România – Povestea Generației de aur” va începe să ruleze în cinematografe începând cu data de 1 martie. Programul complet al proiecțiilor și mai multe informații pot fi găsite pe site – https://hairomaniafilmul.ro/ sau pe pagina de facebook – https://www.facebook.com/hairomania.filmul.

Comentarii

comentarii