Acasă Actualitate Halasz Ferenc va face lumină la şcoala şi grădiniţa din Teremia Mare

Halasz Ferenc va face lumină la şcoala şi grădiniţa din Teremia Mare

430
DISTRIBUIȚI

De câteva luni, la şcoala şi grădiniţa din Teremia Mare, scandalurile nu se mai opresc. Un profesor de matematică este acuzat că şi-ar fi bătut elevii, iar o educatoare este acuzată că nu a primit un copil la grădiniţă. Sesizat de presă şi de Organizaţia pentru Apărarea Drepturilor Omului din România, Inspectoratul Şcolar Timiş vrea să taie în carne vie. În urmă cu aproximativ două săptămâni, un părinte din Teremia Mare acuza mai multe educatoare de la grădiniţa din Teremia Mare, spunând că acestea nu au fost de acord ca băiatul lui să fie însoţit la ore de unul dintre părinţi. Asta chiar dacă micuţul suferă de unele afecţiuni, după ce, în urmă cu câţiva ani, a avut un accident de maşină împreună cu bunicul lui, care a şi murit. De atunci băiatul are nevoie de atenţie specială din partea celor din jur.

"Nu îmi mai duc băiatul la grădiniţă”

Tatăl micuţului din Teremia Mare, Marius Lăcătuş, spune că nu îşi mai duce băiatul la grădiniţa din sat nici în ruptul capului. "Nu îmi mai duc băiatul la grădiniţă pentru că acestuia nu i se acordă atenţia necesară de care ar avea nevoie. Ba, mai mult, băiatul nu a fost primit la grădiniţă timp de mai multe luni, iar acum este prea târziu pentru că anul se încheie şi nu ar mai avea ce să înveţe la grădiniţa din comuna Teremia Mare. Chiar sunt curios de ce abia acum educatoarele au înţeles că fiul meu suferă de nişte afecţiuni şi are nevoie de un tratament special”, spune Marius Lăcătuş.

Mariana Eftimie: "Halasz Ferenc va elucida toate problemele de la Teremia Mare"

Inspectorul şcolar general de Timiş, Mariana Eftimie, spune că toate problemele de la Teremia Mare vor fi rezolvate, săptămâna viitoare. „La Teremia Mare cred că este o problemă a consiliului profesoral, care desfiinţează toate propunerile directoarei de la şcoală şi grădiniţă. Halasz Ferenc s-a  deplasat la Teremia Mare şi urmează să ne prezinte un raport despre situaţia de acolo" spune Mariana Efrimie.

Comentarii

comentarii