Acasă Sport Handbaliştii bănăţeni dau semne de revenire

Handbaliştii bănăţeni dau semne de revenire

421
DISTRIBUIȚI

HCM Politehnica Timişoara pare că îşi revine în ceea ce priveşte jocul arătat, dovadă fiind faptul că în ultimul amical, jucat la sfârşitul săptămânii trecute, timişorenii au reuşit să conducă echipa vicecampioană UCM Reşiţa.

Până la final, echipa reşiţeană s-a impus cu scorul de 37-31, însă jocul bun arătat de timişoreni l-a mulţumit şi i-a dat speranţe antrenorului Otto Hell, care a declarat după meci că echipa bănăţeană progresează şi începe să arate ca o adevărată echipă. Nagy, cu opt goluri, a fost cel mai bun marcator al trupei bănăţene din amicalul cu UCM Reşiţa. Bănăţenii se pregătesc pentru reluarea campionatului, programată în această sâmbătă. Bănăţenii vor înfrunta, în etapa a VIII-a a Ligii Naţionale de handbal, echipa clasată pe locul trei în campionat, Lignitul Târgu Jiu. Aşadar, partida se anunţă a fi extrem de dificilă pentru timişoreni, care în şapte partide jucate de la startul sezonului, au reuşit să câştige doar două.

UCM Reşiţa joacă derby-ul etapei

Formaţia reşiţeană de handbal UCM va juca în etapa a opta a campionatului împotriva echipei HCM Constanţa. Partida va avea loc sâmbătă, 6 noiembrie, şi se va juca la Constanţa. UCM Reşiţa se află pe prima poziţie în clasament, în timp ce formaţia constănţeană ocupă locul şase, fapt ce face ca reşiţenii să aibă un avantaj moral în faţa echipei de la malul mării. Antrenorul reşiţenilor, Gligore Czari, nu-i va putea folosi în partida de sâmbătă pe Alexandru Vulpe, Florin Cuciula, dar nici pe portarul Levente Szabo, toţi fiind accidentaţi. Lăsând la o parte poziţia ocupată de cele două echipe în clasament, partida dintre UCM Reşiţa şi HCM Constanţa va fi foarte atractivă pentru iubitorii de handbal, în fiecare dintre confruntările anterioare dintre cele două formaţii jucându-se un handbal spectaculos.

 

Comentarii

comentarii