Acasă Actualitate Hanorace de damă – cu fermoar sau cu glugă? Care vor fi...

Hanorace de damă – cu fermoar sau cu glugă? Care vor fi cele mai bune pentru primăvară?

DISTRIBUIȚI

Piesele vestimentare, dacă acum aproximativ un secol se diferențiau foarte bine între cele două sexe, acum au devenit atât de versatile încât poți foarte ușor să porți haine care sunt destinate sexului opus și să nu se sesize nici o diferență. Printre aceste piese vestimentare, care pot fi unisex, se numără cămășile, blugii, hanoracele și tricourile. Important este să găsești mărimea potrivită ție.

Cum să porți haine masculine dacă ești femeie?

Hainele bărbătești sunt alese uneori de către doamne pentru că oferă un confort mai mare și sunt ușor de introdus în ținute casual sau sport. Un exemplu de piese vestimentare extrem de ușor de purtat și de introdus în ținutele doamnelor sunt hanorace damă. Acestea sunt potrivite pentru diferite ținute, fie că alegi să le porți în combinație cu o pereche de pantaloni sport și să obții astfel o ținută potrivită pentru jogging sau pentru plimbări în natură.

Poți să porți hanorace cu mânecă lungă sau cu mânecă scurtă, ambele modele fiind la modă. De asemenea, două elemente distincte ale hanoracelor ar fi purtarea celor cu fermoar sau a celor care se îmbracă pe cap. De obicei hanoracele au glugă, asta pentru a te proteja în cazul în care vremea este rece sau ploioasă, însă poți să găsești și modele fără glugă. Haroracele cu glugă se potrivesc foarte bine la pantaloni sport, cele fără glugă sunt preferate în ținute alături de blugi damă

Hanorace în ținute elegante – se potrivesc sau nu?

Nu poți spune neapărat că vei obține ținute elegante cu ajutorul hanoracelor. Ținutele elegante presupun o anumită delicatețe și un cod vestimentar care nu include hanorace. Ce poți obține însă sunt ținute moderne, astfel că îi poți asorta chiar și unor pantofi cu toc.

Vedetele obișnuiesc să dea startul în anumite treburi, iar îmbrăcarea hanoracelor peste o rochie, la o pereche de pantofi cu toc, este foarte în trend. Se găsesc chiar rochii hanorac, pe care le poți asorta la o pereche de pantofi eleganți, verificați pantofi damă pe Answear și găsiți perechea potrivită. De obicei hanoracele care se poartă cu încălțăminte cu tocuri vor fi supradimensionate și în culori electrice, sau accesorizate cu diferite ștrasuri, putând obține cu ele o ținută spectaculoasă și îndrăzneață.

Hanorace personalizate – cum să le obții?

Dacă ești genul de persoană care preferă ținute speciale, cu piese unicat, care să te scoată în evidență, atunci poți să alegi personalizarea hainelor tale. Există extrem de multe firme care se ocupă cu imprimarea pe diferite piese vestimentare, cum ar fi tricouri, blugi și hanorace. De obicei produsele personalizate astfel sunt duse de către persoana care le achiziționează, la centrul de imprimare, sau îți poți comanda direct. Dar dacă dorești un model unic atunci trebuie să mergi tu cu produsul și eventual cu grafica imprimeului. O altă metodă de personalizare este pictura. Asta implică talent, iar dacă nu te descurci singur poți să apelezi la persoane care se ocupă cu acest lucru.

Ce trebuie să știi însă este că produsele personalizate, mai ales cele pictate manual, se întrețin mai greu decât cele de serie. Acestea necesită condiții speciale de curățare și de uscare, astfel încât să nu se deterioreze pictura. O altă metodă de personalizare este aplicarea de diferite accesorii, cum ar fi capse, diferite ștrasuri sau paiete, astfel încât să obții imaginea pe care o dorești pe hainele tale. Hanoracele accesorizate cu paiete și ștrasuri sunt de obicei purtate în ținute alături de încălțăminte elegantă. Și acestea necesită întreținere specială, pentru a evita deteriorarea lipiciului care ține strasurile sau paietele lipite. 

Comentarii

comentarii